Berber projelerini kamyoncu esnafına anlattı

Kamyon garajında kamyoncu esnafı ile buluşan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber, hazırladıkları projeleri de anlattı. Berber, seçimde son anlara dikkat edilmesini de sözlerin ekledi.

Yayınlama: 19.03.2014
916
A+
A-

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber, Saadet Partisi Belediye Meclis üyesi adayları ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kamyoncular Garajında bulunan şoför esnafını ve SS.39 Nolu İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimini ziyaret etti.

 

Ziyarette Saadet Partisi heyetini karşılayan SS.39 Nolu İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek, burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: Bu gün burada bizleri Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı ve avukatımız Sayın Salih Berber ve Belediye Meclis üyeleri ziyarete gelmişlerdir. Kendilerini tanıtacaklar. Ben sizler adına şahsım adına kendilerine hoş geldiniz diyorum.






 

BİZ İNSANIMIZIN DERDİNİ DİNLİYORUZ

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Hani bir söz vardır, yiğit mindere çıkışından belli olur derler. Biz mindere muazzam bir çıkış yaptık. Öyle bir çalışmalar icra ettik ki İnegöl’de herkes şunu diyor; Saadet Partisi gitmedik yer bırakmadı, sıkmadık el bırakmadı, çalmadık kapı bırakmadı. Şu metal sanayisinde tüm partiler ana caddelerde turlayıp çıkarken, biz 5 gün çalışma yaptık. Arada bir namaz molası için buraya taşıyıcılar kooperatifine namaz molası için geldiğimiz oldu. Biz çalışıyoruz. Biz insanımızın derdini dinliyoruz. Bu taşıyıcılar kooperatifine ikinci gelişimiz. İlk geldiğimizde istişare amaçlı geldik. Her gittiğimiz yerde kapılar ve gönüller bizlere açıldı. Köylere gittiğimizde her köy kahvehanesinde 10 kişiden 7 kişi bizlere üye oldu. Şu komşumuz olan metal sanayisinde de aynı şekilde her 10 esnaftan 6 ya da 7 tanesi bizlere üye oldular. Şu anda elhamdülillah öyle bir noktaya geldik ki bu iş tamam noktasındayız.

 

CANLA BAŞLA ÇALIŞMAMIZI DEVAM ETTİRİYORUZ

Geçtiğimiz hafta Pazar günü yaptıkları aday tanıtım programında kapalı spor salonunu tıka basa doldurduklarını ifade eden Berber, “Ama biz inanıyoruz ki çalışan kazanır, gevşeklik yaparsanız başınız belaya girer. Son anlar en çok dikkat edilmesi gereken anlardır. Bu sürede biz canla başla çalışmamızı devam ettiriyoruz. Pırıl Pırıl bir meclis üyesi kadrosu oluşturduk. Şu anda gruplar halinde çalışıyoruz. Tek bir ekip halinde çalışmıyoruz” diye konuştu.

 

Salih Berber, kamyoncular garajında bulunan vatandaşlara hazırladıkları projeleri de anlattı. Son olarak Saadet Partisi’nin meclis üyesi adayları taşıyıcı esnafına tanıtıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş