Faciaya ramak kala

Hamzabey Mahallesi Mevkii 2. Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana gelen kazada, iddiaya göre bir kamyonun sıkıştırması üzerine 2 römork çeken traktör devrildi. Traktör sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Yayınlama: 04.10.2016
846
A+
A-

Edilen bilgilere göre olay Hamzabey Mahallesi Mevkii 2. Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana geldi. Burhan Bakkal yönetimindeki 16 XX 113 plakalı traktör, İnegöl’e doğru seyir halinde iken, Burhan Bakkal’ın iddiasına göre 16 XXX 51 plakalı kamyon kendisini sıkıştırdı.

 

ANİ MANEVRA İLE TRAKTÖR DEVRİLDİ






Kendisinin sıkıştırıldığını ifade eden Burhan Bakkal, ani manevra yaptığını ve bu nedenle traktörün devrildiğini ifade etti.

 

TRAKTÖRDEN KENDİ İMKANLARI İLE ÇIKTI

Traktörün devrilmesinin ardından traktörden kendi imkanları ile çıkan Burhan Bakkal, daha sonra Jandarma Ekipleri’ne durumu bildirdi.

 

JANDARMA KAMYON SÜRÜCÜSÜNÜ KAZA YERİNE ÇAĞIRDI

Olay yerine gelen Jandarma Ekipleri, plakası belli olan kamyon sürücüsü ile irtibata geçerek, kazanın yaşandığı alana gelmesi hususunda uyarılarda bulundu.

 

KISA SÜRELİ GERGİNLİK YAŞANDI

Kaza yerine gelen kamyonet sürücüsü ile traktör sürücüsü Burhan Bakkal arasında kısa süreli gerginlik yaşanırken, devreye Jandarma Ekipleri girerek iki tarafı da yatıştırdı.

 

FACİA’YA RAMAK KALDI

Devrilen traktörün arkasında bulunan iki römorkun da şans eseri devrilmemesi olası faciayı önlemiş oldu.

 

BURNU BİLE KANAMADI

Devrilen traktörden sağ olarak çıkan traktör sürücüsü Burhan Bakkal’ın, burnu bile kanamadan kazayı atlattığı görüldü.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş