Fidan nokta mitinginde vatandaşlarla buluştu

MHP Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan seçim çalışmalarını nokta mitingleri ile sürdürüyor. Fidan, önceki akşam ilk olarak Hamidiye Mahallesi daha sonra ise Turgutalp Mahallesi’nde nokta mitinginde vatandaşlara buluştu.

Yayınlama: 21.03.2014
937
A+
A-

MHP Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan, MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları, önceki akşam seçim çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesi ve Turgutalp Mahallesi’nde nokta miting gerçekleştirdiler.

 

İNEGÖL’DE ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK






Mahalle mitinglerinin ikinci akşamında olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan şunları söyledi: İnegöl’de değişim başladı, biz bunu görüyoruz. Her gittiğimiz yerde bunu gösteriyorsunuz. İnşallah 31 Mart’ta İnegöl’e yeni bir güneş doğacak. 30 Mart günü yapılacak olan seçimler mahalli seçimlerdir. Belediye Başkanlığımız seçilecek, meclisimiz seçilecek. Tanımış olduğunuz insanlar var aramızda. Pırıl pırıl insanlar, çok güzel insanlar, kendi işinde gücünde başarılı olmuş, etrafına faydası olan, İnegöl’e çok şey katacak olan insanlar var. Hepsi böyle, inanın. Onlarla birlikte İnegöl’de çok güzel şeyler olacak.

 

MAHALLİ SEÇİMİ UNUTTURUYORLAR

Diyorlar ki; ‘Başbakanımıza sahip çıkalım, destek olalım’. Mahalli seçimi unutturuyorlar, belediye seçimlerini unutturmaya çalışıyorlar. Biz bunlara kanmayacağız. Bu seçimde Belediye Başkanları ve ekipleri seçilecek. Biz tercihimizi o yönde kullanacağız ve geçmiş 10 yıla bakacağız. 10 yılda hayatımızda neler değişti? İnegöl’e dair neler yapıldı, neler yapılamadı bunun çok iyi muhasebesini yapmamız lazım. Bu değerlendirmeye göre adaylığı da bir yere koyup, meclisi de bir yana alıp ona göre tercihlerimizi yapacağız. İnşallah dediğim gibi 30 Mart akşamı İnegöl’de bir şey değişecek, 31 Mart’tan itibaren de İnegöl’de her şey değişecek.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş