HALEP ÇOCUKLARINA ANNE ŞEFKATİ

İnegöl Belediyesi bünyesinde sanatsal, mesleki ve sosyal alanda önemli çalışmalara imza atan İNESMEK kursiyerleri, bir insanlık dramının yaşandığı ve zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Halep şehrindeki masum çocuklara kayıtsız kalmadı.

Yayınlama: 21.12.2016
798
A+
A-

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) Giyim kursiyerleri, Kızılay kanalıyla Halep’e gidecek olan yardımlara bir katkıda bizden olsun diyerek 100 adet çocuk pijamasını dikip Halep deki çocukların her zaman yanındayız mesajını verdiler.

 

Çocuk pijamaları iki öğretmen ve 40 kursiyer tarafından hazırlanırken, Halepli çocukları yalnız bırakmayarak biz sizinleyiz mesajı verilen bu anlamlı yardım hakkında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “İnsanlık dramının yaşandığı, her geçen an ölüme yaklaşan insanların olduğu Halep’e dört bir koldan yardımlar ulaştırılmaya çalışılıyor. Mazlumları hiçbir zaman yalnız bırakmayan Türk Milleti, vakarlı duruşunu sergileyerek Müslüman kardeşlerine yardım yapıyor. Tabi böylesi bir savaş ortamında korumaya muhtaç ve masum çocukları unutmayan İNESMEK kursiyerlerini göstermiş oldukları bu özverili ve duyarlı davranışlarından dolayı kutlamak gerekiyor. Bir annenin göstereceği şefkati kursiyerlerimiz Halep’teki çocuklara göstermişlerdir” dedi.






 

“TÜRK MİLLETİ HALEP HALKI İÇİN SEFERBER OLDU”

Ölümün kol gezdiği, açlığın, sefaletin artık kelime ile ifade edilemeyecek bir noktaya geldiği topraklara yardım etmenin yarışı içerisindeyiz diyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bir dakikanın bile önemli olduğu bugünlerde Halep halkını hiçbir zaman yalnız bırakmayan milletimizin sergilediği bu onurlu ve takdir-i şayan davranışlarından dolayı ne desek az kalır. Batı dünyasının kayıtsız kaldığı, görmezden geldiği bu umursamaz tavırları karşısında millet olarak Halep halkı için adeta seferber olduk. Çok şükür Türkiye’nin dört bir tarafından Halep halkına yardımlar ulaştırılmaya çalışılıyor” dedi.

 

İNESMEK’TEN HALEPLİ ÇOCUKLARA PİJAMA

İnegöl halkımızda Halep’te yaşayan kardeşlerine sahip çıkma noktasında ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor diyen Aktaş; “Bildiğiniz gibi belediyemiz personeli de maaşlarından feragat ederek 1 yardım tırına sponsor olmuşlardı. Şimdide bir insanlık dramının yaşandığı ve zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Halep şehrindeki masum çocuklara kayıtsız kalmama adına belediyemiz bünyesinde sanatsal, mesleki ve sosyal alanda önemli çalışmalara imza atan İNESMEK kursiyerleri Kızılay kanalıyla Halep’e gidecek olan yardımlara bir katkıda bizden olsun diyerek 100 adet çocuk pijamasını dikip Halep deki çocukların bir nebzede olsa yüzlerini güldürmenin mutluluğunu yaşadılar” dedi.

 

“ANNE ŞEFKATİNİ HALEPTEKİ ÇOCUKLARA GÖSTERDİLER”

Çocuk pijamaları İnesmek Giyim Kursiyerleri tarafından hazırlandı diyen Aktaş; “Tabi böylesi bir savaş ortamında korumaya muhtaç ve masum çocukları unutmayan İNESMEK kursiyerlerinin göstermiş oldukları bu özverili ve duyarlı davranışlarından dolayı kendilerini kutlamak gerekiyor. Bir annenin göstereceği şefkati kursiyerlerimiz Halep’teki çocuklara göstermişlerdir. Geçmişten bugüne kadar her evrede zor günlerde vatanımızın istikbali için elinden geleni yapan kadınlarımızın yine kendilerine yakışan bir tavır sergileyerek çaresizlik içinde olan Müslüman kardeşlerimize yardım eli uzatmaları onların ne kadar yüce bir varlık olduklarını bizlere göstermektedir” dedi.

 

Aktaş son olarak; “Tam bir İnsanlık dramının yaşandığı Halep’i hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımızı buradan bir kez daha belirtir, İnesmek Giyim Kursiyerlerinin her bir ferdini Halep’in güzel çocukları için uzattıkları bu şefkat elinden dolayı şükranlarımızı sunarım” dedi.

 

HABER: KURUM BÜLTENİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş