HALEP’E YARDIM SÜRESİ UZATILDI

İnegöl Müftülüğü Din Görevlileri Derneği, İHH İnegöl Şubesi’nin başlattığı Halep’e yardım kampanyasının yoğun talep üzerine süresinin uzatıldığını açıkladı.

Yayınlama: 15.12.2016
1.069
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Müftülüğü Din Görevlileri Derneği Başkanı Recep Aydın, “İlçe Müftülüğümüz personelince yapılan yardımlar sonucunda bir tır yardım toplanmıştı. Bu yardım tırı geçtiğimiz gün yola çıktı. Bu kapsamda Halep’e yardım çalışmalarımıza yoğun taleplerin olduğunu gördük. Bu nedenle Din Görevlileri Derneğimiz nezdinde yardım kampanyasına devam ediyoruz. Bir çuval un bedeli 60 TL, bir tır un yardımı 30 bin liraya mal oluyor” dedi.

 

AYNİ VE NAKDİ YARDIMLAR






Yardımların ayni ve nakdi olmak üzere gerçekleştirilebileceğini aktaran Aydın, “Nakdi yardım yapmak isteyenlerin Ziraat Bankası İnegöl Merkez Şubesinin TR570001000067524315735002 İBAN nolu hesabına para yatırabilirler. Ayni yardımlar ise müftülüğümüze ve derneğimize gelen vatandaşlarımızdan makbuz karşılığı alınacaktır. Mağdur olan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak acılarına merhem olmak amacıyla yardımlarınızı bekliyoruz. Allah yapacağınız yardımlarınızı kabul eylesin” ifadelerini kullandı.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş