“İnegöl’de mükemmel bir kadro var”

Yerel seçimlerde Mudanya Belediye Başkanı seçilen Hayri Türkyılmaz ilçe ziyaretleri çerçevesinde dün İnegöl’e geldi. CHP İnegöl İlçe Örgütü’nden övgüyle bahseden Türkyılmaz, “Mükemmel bir kadro var. Bu kadro birçok ilçede yok. Diğer partilerde yok. Partimiz en olumsuz ilçelerden biri olmasına rağmen ben inanıyorum ki İnegöl kazanılır” şeklinde konuştu.

Yayınlama: 03.09.2014
857
A+
A-

Yerel seçimlerde Mudanya Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partili Hayri Türkyılmaz, dün CHP İnegöl İlçe Teşkilatını ve İnegöl Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

BİRLİKTE MÜCADELE ETTİK, OMUZ OMUZA ÇALIŞTIK






Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe şöyle konuştu: Kendisi Mudanya’da 25 yıllık geçmişi yenileyen belediye başkanımız. Cumhuriyet Halk Partisi, 25 yıl sonra tekrar Hayri Türkyılmaz ile Mudanya’da yerel yönetimlerde tekrar iktidar oldu. Biz de ‘İnegöl’ü 25 yıldır yönetiyoruz’ diyenlerle mücadele ediyoruz. Önümüzdeki süreçte inşallah biz de İnegöl’de yerel yönetimleri alarak bir ilki İnegöl halkına yaşatırız. Bu anlamda Belediye Başkanımızın çalışmaları bize önderlik edecektir, rol model olacaktır. Partiye yıllarını vermiş, örgütten gelen bir arkadaşımız. Yıllarca birlikte mücadele ettik, omuz omuza çalıştık. O çalışmanın semeresini de Mudanya’da Belediye Başkanlığı ile taçlandırdı. Biz her daim özgürlük, adalet, eşitlik ve kardeşlik duygularını İnegöl’de yaşatmaya devam edeceğiz.

 

ÖNCE KENDİMİZE GÜVENMEMİZ GEREKİYOR

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 30 Mart akşamı doğan güneş Mudanya’da bir başka ışıldıyor. 5 yıl sonra her yer Mudanya olsun. Ziyaretlerde örgütlerimizi geziyor, örgütlerimizle tanışıyoruz. 5 aylık süreç içerisinde Türkiye’nin en başarılı Belediye Başkanı Mudanya. 16 ilçenin yaptığından çok fazla hizmetler yaptığımızı göreceksiniz. Biz göreve geldiğimizde kapılarımızı söküp attık. Bizim belediyemizde hırsızlık, rüşvet ve yolsuzluk yok. Bizim belediyemizde hiç kimsenin işini görmesi için torpile ihtiyacı yok. Herkes gelir işini görür. Bizim belediyemizde adalet, eşitlik, hak ve hukuk temel ilkelerimiz. Kimseyi ötekileştirmedik. Göreve geldiğimiz günden bugüne 70 bin kişi ziyaret etti. Mudanya’nın nüfusu 77 bin 461. 47 mahallenin bütün arazi yollarını açtık. Bütün mezarlıkların bakımın yaptık. 63 camimizin temizliğini yaptık ve halılarını yıkadık. Mahalle olan eski köylerin meydanlarında parke taşı çalışması yaptık. Okulların ve sivil toplum kuruluşlarının bütün ihtiyaçlarını karşıladık. Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken bin araçlı otopark yaptık. Mudanya’nın en büyük sorunu olan otopark sorununu büyük ölçüde çözdük. Ulaşımı rahatlattık. Biz Mudanya’da yüzde 42 ile geldik. Şuanda yüzde 86’yız. Hiçbir Belediye Başkanını yakalayamadığı bir oran… Yaptığımız çok hizmetler var. Her yer Mudanya derken 5 yıl sonra İnegöl’ü de kazanabiliriz. Partimiz en olumsuz ilçelerden biri olmasına rağmen ben inanıyorum ki İnegöl kazanılır. Mükemmel bir kadro var. Bu kadro birçok ilçede yok. Diğer partilerde yok. Kapısını açmayan partiler ve ilçe binaları var. Önce kendimize güvenmemiz gerekiyor.

 

Gerçekleştirilen açıklamaların ardından Hayri Türkyılmaz, Turhan Neşe ve beraberlerindeki heyet İnegöl Belediyesi, Esnaf Sarayı, Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş