HAVA İYİCE SOĞUYACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, İnegöl’de kar yağışı ile birlikte hava soğukluğu -10’a kadar hissedecek.

Yayınlama: 19.12.2016
676
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre İnegöl bugün sisli bir havaya uyanacak. Günün en yüksek sıcaklığı 4, en düşük sıcaklığı ise -4 olurken nem oranları yüzde 48 ile 26 arasında değişecek. Rüzgâr ise 4 km/sa hızında esecek.

 

Salı günü kar yağışı yeniden etkili olurken günün en yüksek sıcaklığı 3, en düşük sıcaklığı ise -3 derece olacak. Nem oranları yüzde 94 ile 35 arasında değişirken rüzgâr ise 6 km/sa hızında esecek.






 

Kar yağışı Çarşamba günü de devam edecek. Günün en yüksek sıcaklığı 2, en düşük sıcaklığı ise -3 derece olurken nem oranları yüzde 88 ile 78 arasında değişecek. Rüzgâr ise 6 km/sa hızında esecek.

 

Perşembe günü kar yağışı etkisini azaltarak yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak. Günün en yüksek sıcaklığı 2, en düşük sıcaklığı ise -10 derece olurken nem oranları yüzde 84 ile 67 arasında değişecek. Rüzgâr ise 5 km/sa hızında esecek.

 

Cuma günü yine parçalı bulutlu bir hava görülecek. Günün en yüksek sıcaklığı 5, en düşük sıcaklığı ise -5 derece olurken nem oranları yüzde 76 ile 62 arasında değişecek. Rüzgâr ise 6 km/sa hızında esecek.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş