HEPAR’da 3. kez Kurt dönemi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan Necdet Kurt 3’üncü kez başkanlığa seçildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 20.11.2014
1.213
A+
A-

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İnegöl İlçe Başkanlığı, 2015 Genel seçimleri öncesi geçtiğimiz Pazar günü Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Bursa İl Yönetiminin de katıldığı Genel Kurul’da Necdet Kurt 3’üncü kez başkanlığa seçildi.

 

SİYASİ PUTLARI KIRMALIYIZ






Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Necdet Kurt, “Ülkemizin senelerin basiretsiz siyasi yönetimleri tarafından geldiği durum ortadadır. Yönetimlere gelenler ülkemiz ve milletlimizin menfaatleri doğrultusunda yönetmek için yemin ediyorlar. Demek ki sadece makamları kendilerinin ve çevrelerinin menfaatleri için siyaset yapıyorlar. Halkımızı düşünen maalesef yok. 2015 Genel Seçimleri, ülkemizin bütünlüğü, halkımızın da kaderini belirleyeceği seçim olacaktır. Milletimizin Türk Silahlı Kuvvetleri’ni ne duruma getirdikleri ortada. Güçlü ülke için güçlü ordu gereklidir. Anne-babalar oğullarını askere sevinçle, gururla, vatan görevleri için göndermek istemektedirler.  Asker ve polislerimiz Doğu ve Güneydoğu’da görevlerini baskı altında olduklarından dolayı yapamıyorlardır. Güvenlik kuvvetlerinin aileleri daima diken üstündedirler. Buna son vermek gerekmektedir. On senelerdir siyasilerimizi denedik. Artık milletimiz siyasi putlarını kırmak zorundadır” dedi.

 

“TÜRKİYE’MİZİN SİYASET REÇETESİ ALTERNATİFSİZ HEPAR’DIR”

Genel Başkanları, efsane terör uzmanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun ülkemizin güvenliğini tehdit eden terörün kökünü kazıyacak bir lider olduğunu aktaran Kurt, “O siyaseti vatan aşkıyla yapandır. Türkiye’mizin siyaset reçetesi alternatifsiz HEPAR’dır. Başı dik devlet, onurlu millet olmak için ‘Hak ve Eşitlik’, ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’” şeklinde konuştu.

 

YÖNETİM

Genç ve güçlü bir yönetim oluşturulması hedefi ile 4 genç mühendisin dâhil edildiği Necdet Kurt başkanlığındaki HEPAR İlçe Yönetimi; Selçuk Karabay, Erdem Yıldız, Osman Murat Özbaş, Ferruh Alkış, Serkan Savaş Meral Ayanoğlu, Tufan Örsyapan, İbrahim Şirin, Mustafa Arslantaş, Yücel Yılmaz, ve Meryem Kelemoğlu isimlerinden oluştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş