“İktidar sorunu kadar muhalefet sorunu da var”

Millet Partisi Bursa Milletvekili adayları geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyarette açıklamalarda bulunan Millet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Mahmut Çil, Türkiye’de iktidar sorunu olduğu kadar muhalefet sorunu da olduğunu söyledi.

Yayınlama: 02.06.2015
751
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren Millet Partisi Bursa Milletvekili Adayları Mahmut Çil, Şaban Ek ve Ali Matışlı önceki gün gazetemizi ziyaret ederek yaklaşan genel seçimler öncesinde değerlendirmelerde bulundular.

 

DEVLET HASSAS BİR ŞEKİLDE YÖNETİLMELİDİR






Konuşmasında hükümeti eleştiren Çil, “Türkiye karanlık günlerden geçiyor. Bunun sorumlusu hükümettir. Bugün adalet mekanizması tarumar edilmiştir. Adalet intikam için kullanılmaktadır. Bir topluluğu ezmek için kullanılmaktadır. Adalet diye bir şey kalmamış, zulüm her yanı sarmıştır. Devlet nazik, bilimsel ve hassas bir şekilde yönetilmelidir. Ama ne yazık ki intikam için Türkiye’yi seferber ediyorlar. Bu sürdürülemez. Türkiye’nin zulüm döneminden adalet dönemine geçmesine şiddetle ihtiyaç vardır.” diye konuştu.

 

MUHALEFET SORUNU DA VAR

Konuşmasında muhalefeti de eleştiren Çil açıklamasını şöyle sürdürdü: Demirel yıllarca büyük kitlelere; ‘Arabistan bize petrol satıyor, biz de Arabistan’dan petrol alıyoruz.’ deyince millet basıyor alkışı. Ardından ‘Hala bunu anlamayanlar var bu ülkede’ deyince de herkes yuh çekiyor. Daha sonra da ‘Onlar da sizin gibi buna inanacaklar’ dediğinde de yeniden alkış tufanı kopuyor. Bu tür komikliklere artık yer yok diyoruz, ama maalesef oluyor. Bu durum ülkede hala iktidar sorunu kadar muhalefet sorununun da var olduğunu gösteriyor. Birbirlerini aşağılamak, alaya almak gibi nezaketten uzak paylamalarla geçip giden bir seçim süreci daha yaşıyoruz. Haksızlığın üzerine hak bina edilemez. Acaba ne zaman hakka hukuka dayalı, demokrasinin gerçek anlamda tecelli ettiği barajsız bir seçim yapacağız? Zulüm abat olmaz. Elbette bu millet daha iyilere layıktır.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş