“İnegöl’e daha çok geleceğiz”

Ak Parti Bursa Milletvekili Dr. Cemalettin Kani Torun, İnegöl’e gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Seçimin gözüktüğünü belirten Torun, ” Yakında seçimin ucu gözüktü. Bu yüzden İnegöl’e daha çok geleceğiz. Ve daha fazla beraber olacağız” dedi.

Yayınlama: 20.08.2015
744
A+
A-

İlçemizi ziyaret eden Torun, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Torun, erken seçimin artık gözüktüğünü bu nedenle İnegöl’e daha fazla geleceklerini ifade etti.

 

İNCELEMELER DE BULUNDUK






Ziyarette açıklama yapan Bursa Milletvekili Dr. Cemalettin Kani Torun; “Bugün İnegöl’deyiz, güzel ilçemiz İnegöl’de Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile birlikte özellikle seçim sonrası piyasanın durumu ve esnafımızın ekonomik durumu ile alakalı sohbetlerde bulunduk. Ayrıca belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri daha yakından görmek adına Mesudiye Mahallesi’nde Oto koop civarında yapılan çevre düzenlemesi ile Asil Sokakta yapılan Mahalle Otoparkı alanında incelemeler de bulunduk” dedi.

 

DIŞ PAZAR İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Torun; “Ayrıca Mayıs 2015 tarihinde açılan Türkiye’nin ilk Mobilya AVM’si olan Mobiliyum da mobilyacı esnaf arkadaşlarımız ile oturup konuşma fırsatında bulunduk. Özellikle geçmişteki uluslar arası tecrübelerim dolayısıyla Mobiliyumdaki esnafımızın uluslar arası pazarlara açılması ile alakalı özellikle Afrika, Güneydoğu Asya ve Güney Amerika pazarlarına açılması ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

 

DAHA ÇOK GELECEĞİZ

Dr. Cemalettin Kani Torun son olarak; “Bu vesile ile tekrar İnegöl’e gelmekten dolayı çok mutluyum. Başkanımız Alinur Aktaş’a bir kez daha bizleri ağırladığı için çok teşekkür ediyorum. Yakında seçimin ucu gözüktü. Bu yüzden İnegöl’e daha çok geleceğiz. Ve daha fazla beraber olacağız. Biz Türkiye’nin önünü kesmek isteyen, durdurmak isteyen güçlere karşı halkımızın Ak Partiye olan desteğini sürdüreceğine inanıyoruz. İnşallah İnegöl’de bu yürüyüşte bize olan desteğini her zaman olduğu gibi tekrar gösterecektir. Bu duygular ile İnegöl halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş