İnegöl’ün resmi sonuçları hala açıklanmadı

30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerin üzerinden 2 gün geçmesine rağmen, İlçe Seçim Kurulu resmi rakamları hala açıklayamadı. İlçe Seçim Kurulu yetkilileri gecikme hakkında basına bilgi de vermezken, iddiaya göre muhtarlık seçimleri ile ilgili bir hata olduğu öğrenildi. Ancak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Yayınlama: 02.04.2014
796
A+
A-

Tüm Türkiye 30 Mart Pazar günü sandığa giderek yerel idarecilerini seçti. İnegöl’de de 150 bin civarında seçmen, sandık başına koşup; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı, İnegöl Belediye Başkanı, İnegöl Belediye Meclisi ve muhtar için oy kullandı.

 

2 GÜN GEÇTİ HALA AÇIKLANMADI






Pazar günü 17.00’da sona eren oy kullanma işleminin ardından sandıklar okullarda açılıp sayım yapıldıktan sonra oylar çuvallarla İnegöl Adalet Sarayında bulunan İlçe Seçim Kuruluna getirildi. Geçtiğimiz dönemlerde yapılan seçimlerin ardından Pazartesi günü kesin sonuçları açıklayan İlçe Seçim Kurulu, bu defa oyları sayamadı. Seçimlerin ardından 2 gün geride kalmasına rağmen resmi rakamların açıklanamaması, tartışmalara yol açtı. İlçe Seçim Kurulu yetkilileri gecikme hakkında basına bilgi de vermezken, iddiaya göre muhtarlık seçimleri ile ilgili bir hata olduğu öğrenildi. Ancak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş