KAN DONDURAN AÇIKLAMALAR

FETÖ’nün girişiminin ardından Ahsen TV’ye konuk olan bir İnegöllü, Amerika’dan programa bağlanarak hain örgüt hakkında kan donduran açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 26.07.2016
4.952
A+
A-

Amerika’da yaşayan ve ismi verilmeyen İnegöllü şu açıklamaları yaptı, “Ben Amerika’dayım, gren kartlıyım. Ben Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyordum ve aslında burada da konuşmaya da bilirdim ama söz konusu devlet. Söz konusu devlet olunca da ben ağzımı açma gereği duydum”

 

“Ben Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu’na giderken, 2004-2005 yılında ordaydım. Ben orta okuldan beri cemaatin içinde olduğum için, bir teravi akşamı beni abiler denilen insanlarla tanıştırdılar mahallede. Oradan itibaren ortaokul, lise ve üniversite de içindeydim. Üniversiteye giderken de belirli kişileri cemaat abisi ev imamı yapıyorlardı. Ev imamının dışın da orta 3 abisi yapıyorlardı. Orta 3 abisi yaptıkları kişilere tembihlenen birinci konu şuydu; 3 tane seçiliyordu zeki öğrenci, bu öğrenciler evin hiç bir abisini görmeyecek, isim olarak da takma isimler kullanılıyordu. Sahabe isimleri konuluyordu, takma isimler konuluyordu. Ben askeri liselere gidecek olan çocukların isimlerini bilmezdim, onlar da benim ismimi bilmezdi. Arada takibi görürdük. Şu var; Fetö’nün dershanesinden gelen öğretmenler ders anlatıyordu. Dönem ortasından sonra da sol bir dershaneye gönderiyorduk ki, cemaatin dershanesinde askeri liseye almazlar diye, öğrencileri oraya gönderiyorduk. Daha sonra askeri liseye girmeden önce onlara test yaptırıyorduk. Askeri liselerin sınavları farklı olduğu için o şekilde testler uyguluyorduk. Öğrencileri seçerken daha evveliyatı var. Orta 2’den seçiyorduk. Ameliyat oldu mu onları soruyorduk. İşte kana karşı farklı şeyleri var mı, gözleri nasıl hep bunları soruyorduk. Bende askeri sınava girmiştim. Spor mülakatlarına bunları öyle hazırlıyorduk. Askeri liseye gittiklerinde özellikle şuna dikkat ettim; namaz kılmıyorlardı. Abilerin dediği şuydu; “öteki dünyada işte biz oraya gireceğiz ve askeriyeyi düzelteceğiz, niye namaz kılmadınız diye sorarlarsa bunu temizlemek için kılmadık” bunu söylüyorlardı. Biz bir kaç defa takip edildik, sigara içmemelerine rağmen bakkaldan sigara alıp sigara yaktılar”






 

“Hani medya da diyorlar ya 3 bin… Böyle bir rakam yok.  Hava kuvvetlerinin %90’ı, kara kuvvetlerinin %90’ı … İnegöl gibi bir ilçede biz sadece 6-7 abiydik, her birimizin 3 tane öğrencisi vardı. Bu 21 demektir. Bunun en az 10-12 tanesi askeri liseye girdi. Benim bahsettiğim bir sene. Bunlar bir senede girdiler. Birde Bursa’nın bütün ilçelerini düşünün, İstanbul’u düşünün, Türkiye genelini düşünün…”

 

“Bu öğrenciler oraya girdiler. Ben isimlerini bilmediğim ama yüzlerini çok iyi hatırladığım bir çok öğrenci var. 1991 Doğumlu Bursa İnegöl ilçesinden askeri liseye kim girdiyse o gruptan. Bakın bu kadar net söylüyorum”

 

“Emniyet teşkilatı askeriyenin içinden daha beter. Ben Amerika’dayım burada darbeye sevinen insanlar var. İşi partiye çevirenler var, işi cemaat zannediyorlar. Ben onların içindeki bir arkadaşımı İstanbul’da ziyaret ettiğimde o evde 8 kişi kalıyordu. O eve komserler, polisler bir sürü insan geliyordu”

 

“Polis kolejine çocukları sokuyorduk. Askeri liseye giremeyen polis kolejine yönlendiriliyordu. Deniliyordu ki siz polis kolejinden mülakatı geçin, yazılı sınav önemli değil. Düşünün konunun nereye geldiğini. Bundan 12-13 yıl öncesinden bahsediyorum”

 

“Ben muhafazakar bir aileye sahibim. Annem babam 5 vakit namaz kılıyor. Ben bunun hesabını nasıl vereceğim zaten bilmiyorum. Ama adam açıklamalar yapıyor midem bulanıyor benim. Diyor ki işte ölmezlerde kalırlarsa, işte sevinsin ahmaklar… Yani ülkeye parasal olarak ne kadar zararı var… Yani orada sıkılan kurşunun, atılan bombanın ülkemize o kadar zararı var ki… Şehit olanları söylemiyorum bile… İşin en önemli kısmı orası ama ben en basitini söylüyorum. Ben o kadar vicdan azabı çekiyorum ki, hava kuvvetlerinde havaya kalkan uçaklardaki 91 doğumlu çocuk teğmen veya üsteğmen, Bursa veya İnegöl’den olursa, maalesef ama maalesef o çocuğun yetişmesine bende neden oldum”

 

“Eskiden paralel falan diyorlardı ben inanmıyordum. Ama artık adam kendisi itiraf ediyor videolarda. Kanlı canlı itiraf ediyor. Bu 1 hafta operasyonla bitecek değiller. Bunlar su gibi bulunduğu kapın şeklini alıyorlar.Bunun nasıl önüne geçilecek bilmiyorum ama bütün askeri komuta kademeyi, bütün askerli liseleri kapatıp, yeniden insan almak gerekir”

 

“Sadece İnegöl’den bu çaplı öğrenci girişi olduysa, varın gerisini siz düşünün. Bu AK Parti meselesinin çok önünde, adam uçağı kaldırmış halkı tarıyor. Biz öğrencilere bunları öğretmedik. Biz namaz kılın, oruç tutun.. Bunu öğrettik. Biz diyorduk ki ya askeriye girenlerin çoğu dine karşı, barı oraya girecek olanlar namazında Kur’an’ında olsun. Yani imanı olan herkes bunu söyler”

 

“Ben şimdi terörün neden bitmediğini anlıyorum. Benim bir sürü arkadaşım şehit oldum. Bunların ne yaptıklarına bir bakın”

 

“Bir arkadaşıma mesaj atıyorum ismi Erkan Tepeköy, Çengelköy’de oturuyor, “Erkan böyle böyle konuşsana” diyorum… Bana diyor ki, “Bunlar Tayyip’in oyunu” diyor. Bunlar artık böyle olmuş. Ben son sathına kadar acaba mı diyordum ama acabası kalmadı artık. Ben şu anda içlerinde değilim. Ama insanın fikren konduramıyor. Yıllarca hizmet etmişsin, çalışmışsın, sana anlatılanlar var, senin anlattıkların var… Diyorsun ki acaba bir çekişmeden dolayı birbirlerine iftira mı atıyorlar. Ben şimdi içlerinde değilim ne etliye ne sütlüye karışmayayım diyordum  ama şimdi yetti artık… Demek ki bizlere öğretilenler yalanmış. İşte biz oraya gideceğiz ve orayı temizleyeceğiz. Şimdi öyle olmamış ama”

 

“Cumhurbaşkanımızın da açıklama yaptığı durum vardı, diyordu ya hani, “Ben bu tabandaki samimi arkadaşlara sesleniyorum” işte onlar gerçekten öyle. Ama tabaka yükseldikçe bunlar 500 lirası olmayan adamlar, milyarlık arabalara biniyorlar, sadece bir monta 600-700 milyon veren tipler… Onlar kesinlikle samimi değiller. Bunların makamları farklılaştıkça yamyamlıkları artıyordu. Ama biz saftık, bizi öyle kandırdılar. Bunlar Armutlu’ya gidip milyarlarca para harcıyorlardı. Himmet burs toplayıp”

 

“Erkan Tepeköy, İnegöl’deydi o da orta 3 abisiydi. Yanlış hatırlamıyorsam da 2 öğrencisi askeri lisdeydi. Yine 91 doğumlular olması lazım çünkü biz aynı dönemde bu görevi yaptık”

 

“17 Aralık operasyonlarının ardından, eskiden cemaatin içinde olan ve şu anda AK Parti ilçe başkanlığında bulunan arkadaşlarım vardı ve onlarla tartışıyorduk. Tartışırken onlar cemaate karşıydı ve bu nedenle de benim aklım karışıyordu. Ama dediğim gibi yıllardır onların içinde kalmışsınız ve kafanıza o kadar şey sabitlenmiş ki, kolay değil bazı şeyleri değiştirmek. Ben diyordum ki biri Allah diyor diğeri Peygamber diyor ben kimden yana olayım. Bende bir anda değil ama bir şeyler değişmeye başladı. Ama iş devlet bekasına gelince ben ne Fetullah Gülen’i tanırım ne Tayyip Erdoğan tanırım ne CHP tanırım ne MHP tanırım”

 

“Bir iş yerinde Fetullah Gülen’in kitabı yoksa biz gidiyorduk o iş yerine, talimatla şikayet kutusuna Fettullah Gülen’in kitaplarını neden satmıyorsunuz diye kağıt atıyorduk. Biz İnegöl’deyken Özdilek AVM açılmıştı. Biz oraya gidiyorduk sürekli dilek ve şikayet kurusuna Fetullah Gülen’in kitaplarını getirin diye kağıt atıyorduk. Onlar artık bizi tanıyordular ve getirmeyeceğiz, satmayacağız diyorlardı”

 

“Kaşif Kozinoğlu’nu duymuşsunuzdur. Onun bir sözü benim aklıma mıh gibi kazındı. Diyor ki, “Fetullah Gülen’in okulları CIA’ya bilgi veriyor” Ben 2 senedir Amerika’dayım, ben ili sene de şunu öğrendim; Amerika kimseden bir şey almadan, kimseye zırnık vermez. Fetullah Gülen ile işleri halen bitmedi. Bittiği anda gözden çıkarırlar. Türkiye’ye gönderirler mi bilmiyorum ama gönderirlerse geldikten bir iki ay sonra öldürürler, zehirlerler veya deli edip gönderirler. Yani Amerika ile işi bitmedi, çünkü bir sürü ülkede okul var, hepsi istihbarat bilgisi alıyor”

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş