KARA SAPLANAN TIR YOLU KAPATTI

İnegöl-Yenişehir yolu üzerinde kayarak kara saplanan TIR, trafik akışını tamamen durdurdu. TIR uzun uğraşlar sonucunda kurtarılırken, trafik de TIR’ın kurtarılması ile normale döndü.

Yayınlama: 09.01.2017
630
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, İnegöl-Yenişehir yolu üzeri Alanyurt mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Alanyurt mevkiinde Hamzabey yolu gidişinde yol kenarında park halinde bulunan 16 PC 039 plakalı TIR, hareket ettirilmek istendiği esnada çamurlaşan zemine saplandı. Sürücünün tüm çabalarına rağmen kurtulamayan TIR, yapılan ani manevra sonrasında kayarak kara saplandı. Saplanan TIR’ın dorsesi ise çift şeritli yolun büyük kısmının kapanmasına sebep oldu.

 

Olayın ardından TIR sürücüsü şahsın ihbarları üzerine bölgeye gelen kamyon şoförleri, arkadaşlarına yardım etmek için çaba sarf ettiler. Çelik halatlarla başka kamyon ve TIR’lara bağlanan 16 PC 039 plakalı TIR’ın saplandığı yerden kurtarılması için saatlerce ter döküldü.






 

Bölgedeki ulaşımı yaşanan olaydan olumsuz etkilenirken araçlar tek şeritten de az bir mesafeden geçerek yollarına devam ettiler

 

Bölgeye gelen tomruk yüklü kamyonete bağlanan TIR, büyük uğraşlar sonucunda saplandığı yerden kurtarılarakyolun açılması ve trafiğin eski seyrine dönmesi sağlandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş