EMNİYET UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMEDİ

Önceki gün Orhaniye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen 3 kişi, İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç üstü yakalandı. Gözaltına alınan şahıslardan ikisi bugün adliyeye çıkarıldı. Mahkeme sonucunda 1 kişi tutuklanırken, diğer kişi ise denetimli serbestlik ile serbest kaldı.

Yayınlama: 04.11.2016
736
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekiplerince madde satıcıları ve içicilerine yönelik olarak uzun süreli çalışma ve takip neticesinde, uyuşturucu madde kullandıkları ve sattıkları tespit edilen B.U (38), R.A (33) ve E.U (35) isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yaptıkları sırada suçüstü yakalandı.

 

ÜZERİNDE VE ARAÇTA UYUŞTURUCU MADDE






KOM Grup Amirliği Ekipleri’nce önce şahısların üzeri arandı. Bir şahıs üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Daha sonra şahısların arabalarında yapılan araştırmada ise, kapı gözünde yine uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

BİR İKAMETTE DE ARAMA OLDU

KOM Grup Amirliği Ekipleri, daha sonra Orhaniye Mahallesi’nde bulunan bir evde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada bir odada bizlenmiş poşet içinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

25 BİN TL DEĞERİNDE

Şahısların üzerinde, araçlarında ve bir ikamette toplam 25 bin TL değerindeki bin gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

HASSAS TERAZİ

Yine aynı ikamette yapılan araştırmada uyuşturucu madde tartmak için kullanılan hassas terazi de ele geçirildi.

 

ADLİYEYE SEK EDİLDİLER

Gözaltına alınan şahıslardan R.A (33) ve E.U (35) dün Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliye’ye sevk edildi.

 

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Adliyeye çıkarılan E.U (35) tutuklanırken, R.A (33) ise denetimli serbestlik şartı ile serbest bırakıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş