Kredi Kefaletten her mahalleye bayrak

İnegöl Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İnegöl’ün her mahallesine bayrak asılmasını sağlamak amaçlı tüm muhtarlara Türk bayrağı dağıttı.

Yayınlama: 19.05.2016
903
A+
A-

Ülkemizin hassas dönemden geçmesi nedeniyle, İnegöl’de birlik ve beraberliği sağlamak, ülke bilincini hatırlamak amaçlı harekete geçen İnegöl Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 116 mahalle muhtarına Türk bayrağı hediye etti.

 

İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden İnegöl Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Orhan Tanhan, temin ettikleri Türk bayraklarını tüm mahallelere iletilmek üzere İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Resul Kayman ve yönetimine teslim etti.






 

“BU ÜLKE BİRDİR, BÜTÜNDÜR, ASLA BÖLÜNMEZ”

Ziyarette konuşan İnegöl Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Orhan Tanhan, “Milli değerlerimize sahip çıkmak ve zor zamanlarımızın birleştirici gücü olan bayrağımızı bu dönem muhtarlıklara hediye etmeyi uygun gördük. Zaman zaman okullarımıza kurumlarımıza bayrak hediyelerimiz olmaktadır. Muhtarlık kurumu ve muhtarlarımız demokrasimizin vazgeçilmezi ve mahallelerimizin temsilcisidir. Demokrasimizin vazgeçilmezi olan ve mahallemizi temsil eden muhtarlarımıza milli birlik beraberliğimizin nişanesi rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızı hediye ediyoruz. Bayrağımız en başta mahallelerimizden başlayarak yurdun her yanında daima dalgalanmaya devam edecektir. Türk milletinin bayrağına verdiği önem takdire şayandır. Bayrağımızın yurdumuzun her köşesinde dalgalanacağına olan inancımız tamdır. Terörün azdığı vatan ve bayrak düşmanlarının kol gezdiği bu günlerde her gün şehit vermek canımızı yaksa da bütün dünya şunu bilmeli ki bu ülke birdir, bütündür, asla bölünmez. Şairin dediği gibi ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.’ Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin ve Türk milletinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlar, birlik ve beraberlik içinde gelecek günler dilerim” dedi.

 

MUHTARLARDAN KOOPERATİFE TEŞEKKÜR

İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Resul Kayman ise, ülkenin hassas dönemden geçtiği bu günlerde bu davranışın oldukça iyi olduğunu belirterek, “Manevi değeri yüksek olan bayrağımızı bizlere hediye eden Kooperatif başkanımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş