KÜLTÜR DERNEKLERİMİZ ŞEHRİMİZE ARTI BİR DEĞER KATIYOR

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Erim, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 17.11.2016
912
A+
A-

Kırsa bir süre önce yapılan olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Mehmet Erim ve yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Aktaş, önemli çalışmalara imza atan İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği’nin İnegöl’ün sivil toplum hayatına önemli bir katkı sağladığına vurgu yaparken, örf, adet gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması için uğraş veren kültür derneklerimizin şehrimize artı bir değer kattığını ifade etti.

 

AMACIMIZ; KENDİ ÖZ KÜLTÜRÜMÜZÜ GENÇLERİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE BENİMSETEBİLMEK






Ziyaret sırasında konuşan İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Erim; “Bugün İnegöl Ertuğrulgazi  Kültür ve Yaşatma Derneği olarak yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı ziyaret ediyoruz. Kısa bir süre önce yapılan olağan genel kurulda yapılan seçimle yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte göreve geldik. Amacımız kendi öz kültürümüzü özellikle bizlerin geleceği olan gençlerimize en iyi şekilde benimsetmektir. Şu anda İnegöl halkımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca icra ettiğimiz kültür ve sosyal faaliyetler ile çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

 

BAŞKAN AKTAŞ’A TEŞEKKÜR

Erim; “İnegöl’de farklı alanlarda faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olan ve onlara her türlü katkı ve destek veren Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ederken, daha önce hep yanımızda olan belediye başkanımızı bundan sonra da yapacağımız tüm etkinliklerimizde yanımızda görmek istediğimizi buradan ifade etmek istiyorum. Bugün bizleri kabul ettikleri için de İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği yönetimi adına şükranlarımı ifade ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

ŞEHRİMİZE ARTI BİR DEĞER KATAN DERNEĞİMİZ: ERTUĞRULGAZİ

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “ Öncelikle sorumluluk isteyen, meşakkatli ve toplumun önemli öğelerine değer kattığına inandığımız böylesi önemli bir görevi üstlendiklerinden dolayı kendilerini kutlamak istiyorum.  İnegöl farklı kültürleri bünyesinde barındırdığından dolayı adeta renkli bir çiçek bahçesi gibi. Açıkçası burada çok değişik renkler var. Örf, adet gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması için uğraş veren kültür derneklerimiz şehrimize artı bir değer katmaktadır. Bu renkli mozaiğin merkezini, yerelini temsil eden derneklerimizden birisi de Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneğimiz. Ertuğrulgazi Derneği, hem kendi içinde yaptığı faaliyetler ile hem de belediyemizin yapmış olduğu organizasyonlara göstermiş olduğu destek ve katkılar ile şehrimize artı bir değer katan derneğimiz” dedi.

 

BU EKİBİN GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞINA İNANIYORUZ

Kendilerine şehrimize kattıkları değer için teşekkür etmek istiyorum diyen Aktaş; “Ertuğrulgazi Derneği çatısı altında görev almış daha önceki başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara şükranlarımızı belirtmek istiyorum. Mehmet Erim Başkanımızla birlikte seçilen tecrübeli ve gençlerden oluşan bu ekibin güzel işlere imza atacağına yürekten inanıyoruz. Bizlerde onlar ile beraber olmaya çalışıp faaliyetlerine katkı ve destek olmaya gayret göstereceğiz” dedi.

 

Aktaş son olarak; “Bizleri bugün ziyarete geldikleri için İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Erim ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunar, yeni görevlerinde kendilerine başarılar diler, saygılarımı sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Konuşmaların ardından İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Erim, ziyaretin anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş