MER-PA HİZMETE AÇILDI

31 Aralık 2014 tarihinde aşırı kar yağışı nedeni ile çöken MER-PA, Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi işbirliğinde yenden hayata geçirilerek dün hizmete açıldı.

Yayınlama: 18.11.2016
753
A+
A-

Perşembe kurulan sebze meyve pazarı ile hizmete başlayan Mer-Pa’de tezgah kuran esnaflar büyükşehir ve İnegöl belediyesine teşekkür ettiler.

 

Yapılan çalışmalar sonucunda Bursa Büyükşehir eliyle Merkez Pazaryeri, İnegöl Belediyesi eliyle köylü pazarı ve katlı otopark çalışmasının startı verilmişti. Bir yıldan fazla süren çalışmalar sonucunda merkez pazaryeri ve köylü pazarı yapılarak esnafın ve İnegöllülerin hizmetine sunuldu.






 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Perşembe günü sebze ve meyve pazarıyla hizmet vermeye başlayan Mer-Pa’da tezgah açan esnaflar, hizmeti yerine getiren büyükşehir ve İnegöl belediyesine teşekkür ettiler.

 

23 AY SONRA GELEN MUTLULUK

Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, “23 ay sonunda yeni yerimizi geçtik. Daha rahat bir ortamda halkımıza daha iyi bir hizmet vereceğiz. Ufak tefek eksiklikler var onlarda hallolacaktır. Genel anlamda esnaflarımız memnun oldular. Otopark sorunu nispeten çözüldü. Vatandaşlarda memnun. Büyükşehir ve İnegöl belediyemize teşekkür ederim.” Dedi.

 

MEMNUN OLDUK

Tuhafiye ürünleri satışı yapan Mümin Güleç ise, “Şükürler olsun çok güzel. İnşallah iyi bir rızk kapısı olacak bizlere. Yapanlardan ilgilenenlerden herkesten Allah razı olsun. İki senedir yağmur çamur rüzgarla mücadele ediyorduk. Sabırla bekledik. Çok memnun olduk. Bu hizmeti sağlayanlara teşekkür ederiz” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş