MİLLETİMİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ!

Kayseri’de, çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu Özel Halk Otobüsüne yönelik hain terör saldırısı gerçekleştirildi. Yapılan bombalı saldırı soncunda 14 kişinin Şehit oldu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da da benzer bir terör saldırısı gerçekleştirilmiş ve çok sayıda polisimiz şehit olmuştu. Yapılan bu hain saldırıların ardından bir çok vatandaş ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de saldırıları kınarken, “Bu ülkeyi yenemeyeceksiniz. Milletimizi bölemeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Yayınlama: 19.12.2016
713
A+
A-

Henüz geçtiğimiz günlerde İstanbul’da oynanan Beşiktaş – Bursaspor müsabakasının ardından Çevik Kuvvet Polislerine yönelik bombalı saldırı gerçekleştirilmiş ve çok sayıda vatandaşımız ve Polisimiz şehit olmuştu.

 

Bu olayın sıcaklığı yüreklerde kor etkisi yaparken, Kayseri’den gelen haberle vatandaşların acısı ikiye katlandı.






 

Yapılan son iki bombalı saldırının ardından bazı il ve ilçelerde HDP binaları ateşe verilirken, devlet yetkilileri de bu olayların asıl amacına ulaşmaması için vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

 

Kayseri’de yapılan saldırıların arından Şehitlerimiz için tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından Şehitlerimiz memleketlerinde toprağa verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş