Roma Kuaförü hizmete açıldı

Bursa bölgesinin en ünlü kuaförlerinden biri olan Roma Kuaför’ün franchisingi Vehbi Şimşek’in yatırımları sonucunda İnegöl’de hizmete başladı. İnegöl AVM’de bulunan firma, düzenlenen tören ile hizmete girdi.

Yayınlama: 16.10.2016
1.396
A+
A-

Dün saat 14.00’da İnegöl AVM’de gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, siyasi parti temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

 

İNEGÖL İÇİN ÇALIŞIYORUZ






Açılışta konuşan firma sahibi Vehbi Şimşek,“Son 15 yılda ciddi manada ekonomisi gelişen ülkemizde İnegöl mobilyacısı ekonominin gelişmesine son derece önemli katkılarda bulundu. İnegöl mobilyacısı arkadaşlarımız ile beraber yine KOSGEB destekleriyle yurt dışlarına gidiyor, oralarda bir takım incelemeler yapıyoruz. Bunları en güzel şekilde kendi sektörümüze aktardık ve ihracatta çok iyi yerlere geldik. Oralarda edindiğimiz birikimlerimizi yine mobilyacı arkadaşlarımız İnegöl’ün hizmet sektörlerine yatırım yaparak bu görevlerini devam ettiriyorlar. İGİAD Başkanımız Hakan Özdemir’den esinlenerek İnegöl için neler yapabiliriz çabasına girdik. Bursa’nın en seçkin kuaförler zinciri olan Roma Kuaför’üfranchisingşeklinde İnegöl’ümüze kazandırmak için mücadele ettik. İnegöllülere layık bir yer yapmaya çalıştık. Açılışımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

KIYMETİ BİLİNMELİ

Roma Kuaförler sahibi Fatih Ertuğrul, “Roma Kuaförü olarak Bursa’ya 1999 yılından beri hizmet vermeye başladık. Bu hizmetimizi Bursa dışında tüm Türkiye’ye yaymaya başladık. İstanbul ve Bursa derken en son Vehbi beyin kendi özel yatırım ve araştırmaları sonucunda karşılıklı anlaşmaya vararak İnegöl’e çok özel bir salon kazandırdık. Umarım İnegöl böyle bir salonun kıymetini bilir ve böyle bir yatırımcıyı da destekler” şeklinde konuştu.

 

İNSAN KAYNAĞIMIZA GÜVENİYORUZ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “İktisatta Lorenz eğrisi vardır. Bu; insanların gelirlerinin artmasıyla birlikte tüketim meyillerinde değişimi ifade eder. Demek ki gelir arttıkça tüketim meyillerinde değişim ortaya çıkıyor. Zenginleştikçe daha farklı yönlere, kültüre, sağlıkta kaliteli yaşamaya, güzelliğe ilgi artıyor. Demek ki gelirimiz artıyor. Bunun da miladi tarihi son 15 yıldır Türkiye’yi 3 kat büyüten, 10 kat büyütme yolunda kendine hedef koyan bir iktidarımız var. İnşallah bu ticari müesseselerin sayısı arttıkça Türkiye büyüyecektir, hedeflediği noktaya varacaktır. Biz önce gerçek sermayemiz olan yerli ve milli anlayıştaki beşeri sermayemize, insan kaynağımıza güveniyoruz. Bunu yapacak güç ve birikim bizde var. İnegöl mobilyasını 10-15 senede olması gereken noktaya getiren işadamı arkadaşlarıma müteşekkirim. Birçok yerde kalitemizle ve markalarımızla anılıyoruz. Bundan 20 sene önceki acı hikâyeleri de hep beraber yaşadık. Bu acılardan çıkardığımız tecrübe ile daha iyi kaliteyi yakalamak, daha üst noktaya çıkmak temel hedefimizdir. Tüketenler bizden kaliteyi bekliyor. Hemşerilerimiz bunu başarıyorlar. Emin adımlarla ilerliyorlar. Ben de içinizden çıkmış bir kardeşiniz olarak bu konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. İMOS Başkanımız ve MODEF Fuar Komitesi Başkanımız buradalar. Çok güzel hayalleri var. Önce hayal, sonra da uygulama. İnegöl’ü büyütürken İnegöl insanına da güzel hizmetler sunmamız gerekiyor. Kendilerine hayırlı işler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak firmanın açılışı gerçekleştirildi. Tören, firmanın gezilip incelenmesinin ardından ikramlarla son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş