Saadet’ten iftira eleştirisi

Yerel seçimler geride kalırken yankıları hala sürüyor. Seçimden 6 ay önce sahaya inen Saadet Partisi’nde 2011 seçimlerine oranla oyların arttırılmasının sevinci yaşanıyor. Seçimlere ilişkin bir değerlendirme yapan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Alinur Aktaş ve ekibini kutlarken, kendilerine iftira atıldığı iddiasında bulundu.

Yayınlama: 03.04.2014
870
A+
A-

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü yayımladığı basın açıklaması ile geride kalan yerel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sütçü, bazı partilerin başarısızlıklarını kendilerine iftira atarak örtmeye çalıştığını iddia etti.

 

AKTAŞ’I VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUZ






Ertan Sütçü yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Öncelikle yaşamış olduğumuz 30 Mart yerel seçimlerinin ilçemiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Belediye başkanlığı kazanan Sn. Alinur Aktaş beyi, ekibini ve yeni seçilen Belediye Meclis üyelerini tebrik ediyor ve hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ediyoruz. Seçim sürecinde gece gündüz demeden, maddi manevi özveri göstererek,  büyük bir performansla bizlerle birlikte çalışan başta belediye başkan adayımız Sn. Salih Berber beye, Meclis üyesi adayı arkadaşlarımıza, ilçe yönetim kurulumuza, istişare kurulumuza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve tüm gönüldaşlarımıza ayrıca bize oy vermiş vermemiş bütün ilçe halkımıza da teşekkür ediyoruz.

 

CİHAD ŞUURUYLA ÇALIŞTIK

Bizler Saadet Partililer olarak herkesinde bildiği gibi İnanç değerlerimize uygun “Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünyayı” kurmak için Allah rızası için cihad şuuruyla çalışan bir teşkilatız. Bizler hiçbir zaman seçim sonuçlarına endeksli çalışmadık seçim sonuçları ne olursa olsun bu millet için Allah rızasını kazanmak için çalıştık. Bu seçim döneminde de yine bu şuurla çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

 

SEÇİMİN KAZANANI SAADET PARTİSİ OLMUŞTUR

30 Mart yerel seçimlerin en büyük kazananı Saadet Partisi olmuştur. Yaptığımız özveri ve çalışmalarla halkımızın gönlünde Saadet Partisi 1. olmuştur. Partili partisiz kim olursa olsun,  seçimleri kazanmayı hak eden en çok çalışan parti hangisidir diye sorduğunuzda Saadet Partisi diyeceklerdir. Bu seçimlerin en kapasiteli adayı, en kaliteli meclis ekibi ve en güçlü teşkilatı kimdir diye sorsanız Saadet Partisi denilecektir. Elhamdülillah.

 

TRT’YE ELEŞTİRİ

Bizler seçim stratejimizle ve seçim üslubumuzla tüm partilere örnek çalışmalar ortaya koyarak halkımızı ayrıştırmadan bütünleştiren, gergin olan siyaseti yumuşatan ve herkes tarafından takdir edilen bir çalışma ortaya koyduk. Ancak bizlerin yerel seçimler için mücadele ettiği bir ortamda, ülkemiz üzerinde oynanan bir takım oyunlar sebebiyle yerel seçimler genel seçim havasına çevrilmeye çalışıldı ve başarılı da olundu. Birçok vatandaşımız yaşayacağı şehrin sorunlarını, yapılacak hizmetleri, yaşanan olumsuzlukları görmezlikten gelip, genelde oluşturulan rüzgârın etkisiyle sandığa gitti. Bizler kapı kapı gezip çalışmalar yaparken vatandaşımız televizyonlarını her açtığında karşısında üç genel başkanı gördü. Seçim sürecinin başladığı günden beri, bırakın özel kanalları herkese eşit mesafede olması gereken devletin yayın organı TRT’nin kanallarında dahi AK Parti saatlerce yer alırken Saadet Partisi 1 saniye dahi gösterilmedi.

 

OYLARIMIZ ARTTI

Bununla birlikte bugüne kadar İnegöl’de ya iktidar ya da ana muhalefet konumunda olan Saadet Partisi oynanan bir takım oyunlarla daha alt konumlara düşürülmeye çalışılmıştır. Ancak açıklamamızın başında da belirttiğimiz gibi bu seçimler yerel seçimden ziyade genel seçim havasına çevrildiği için Saadet Partisi bu seçimlerden de başarıyla çıkmıştır. Çünkü 2011 genel seçimlerinde 6221 kişinin oyunu alarak %4,61 oranına ulaşan partimiz bu seçimlerde 7853 oy alarak oy oranını %5,48’e çıkarmıştır.

 

BAŞARISIZLIKLARINIZI İFTİRA ATARAK ÖRTMEYE ÇALIŞMAYIN

Bu durumda gösteriyor ki;  Saadet Partililer her şeye rağmen davalarına sımsıkı sarılmaya ve güçlerini artırmaya devam ediyor. Hiç kimse kendi başarısızlıklarının sebebini Saadet Partisine iftira atarak örtmeye kalkmasın. Saadet Partisi bu ülkenin sigortasıdır, mihenk taşıdır. Oynanan oyunlar ne kadar büyük olursa olsun biz çalışmalarımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Bu gün de burada seçim sonrası ilk yönetim kurulu toplantımızı yaparak çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Biz inanıyoruz ki bu dava bir gün mutlaka zafere ulaşacaktır. Rabbimden isteğimiz ayaklarımızı bu davada sabit kılmasıdır. Merhum liderimiz Erbakan hocamızın bir sözüyle açıklamamızı tamamlamak istiyorum; ‘Ey yürekleri dağlar kadar büyük ve azimleri kayalar kadar sağlam Milli Görüşçüler, Saadet Partililer! Ne olursa olsun, gelecekten asla ümit kesilmeyecektir. Tarihe bakın, inancınıza sarılın. Zulüm ebedi olmaz. Kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır.’ Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.

 

TANSİYONU YÜKSELTECEK BİR HAREKETİMİZ OLMADI

Daha sonra açıklamalarda bulunan Salih Berber ise, şu ifadeleri kullandı: Yeni Belediye Başkanımız Alinur Aktaş beyefendiye başarılar diliyorum. Seçim sonuçları ülkemize ve ilçemize inşallah hayır getirir. Bizim kimseyle bir kavgamız olmadı. Tansiyonu yükseltecek bir hareketimiz olmadı. Güzel bir seçim oldu. Özellikle basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir yerde yalnız bırakmadılar.

 

BİZDE AYNI ŞEKİLDE HAREKET EDERDİK

Alinur Aktaş’ın zafer konuşmasında, “Diğer aday ağabeylerimiz projelerini bizimle paylaşabilirler. Onlara her zaman kapımız açık” sözlerinin hatırlatılması üzerine Berber, “Eğer biz kazanmış olsaydık, bizde aynı şekilde hareket ederdik. Bizimde her zaman onlara kapımız açık” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş