SANDALYE FABRİKASINDA KORKUTAN YANGIN

Küçük Sanayi Sitesi’nde bir sandalye firmasında çıkan yangın, korku dolu anlara neden oldu. Yangın, İtfaiye Ekipleri’nin gelmesi ile kontrol altına alındı.

Yayınlama: 10.08.2016
2.574
A+
A-

Edinilen bilgilere göre Küçük Sanayi Sitesi Tandoğan Caddesi üzerinde bulunan bir sandalye firmasında yangın meydana geldi. İş yerinden dumanlar yükselirken,  yangının bacadan kaynaklandığı öğrenildi.

 

İş yerindeki işçiler yangına müdahale etmeye çalışırken, bir yandan da İtfaiye Ekipleri’ne durumu bildirdiler.






 

Olay yerine gelen İtfaiye Ekipleri, alev alan bacada bazı çalışmalar gerçekleştirdi. Daha sonra yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

 

İTFAİYE’NİN HORTUMU PATLADI

Yangına müdahale sırasında İtfaiye Aracı’nın hortumu patladı. Hortumu patlayan İtfaiye Aracı’nın imdadına ise vatandaş koştu. Bir vatandaş hortumun patlayan tarafına ellerini kapatırken, başka bir vatandaş ise atletini çıkarıp, hortumu sarmaya çalıştı.

 

4 KİŞİ ÇIKAN YANGINDA ZEHİRLENDİ

Çıkan yangın nedeni ile sandalye firmasının içinde maddi hasar meydana gelirken, 4 kişi ise çıkan duman nedeniyle zehirlendi.

 

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, dumandan zehirlenen  4 kişiye olay yerinde ilk müdahalede bulundu. Daha sonra zehirlenen işçiler İnegöl’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

 

Hastanede tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş