SENDİKALARDAN TERÖRE TEPKİ

Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen hain terör saldırısı ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediyesi memur ve işçi temsilcilikleri, yapılan saldırıyı kınadı.

Yayınlama: 14.12.2016
619
A+
A-

İnegöl Belediyesinde çalışan memurlar adına Bem-Bir-Sen İnegöl Temsilcisi Atanur Balcı, İşçiler adına ise Hizmet-İş Sendikası İşyeri Baş Temsilcisi Necmettin Sarkın Türkiye’yi bölme ve parçalama adına İstanbul’da gerçekleşen haince ve alçakça terör saldırısını kınamak için ortak bir açıklama yaptılar.

 

“Bu topraklarda varlığımızdan rahatsızlık duyan,yeniden büyüyen ve ayağa kalkan bir Türkiye’yi hedef alan yeni bir terör saldırısı ile karşı karşıya kaldık” diyerek sözlerine başlayan Bem-Bir-Sen İnegöl Temsilcisi Atanur Balcı; “Geçmişte adaletin timsali, huzurun ve güvenliğin gölgesinde birçok ulusu hoşgörü ile yöneten, asırlardır dünyanın her neresinde olursa olsun zulme karşı sessiz kalmayan bir medeniyete sahip bireyler olarak geçen Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta güvenliğimiz için gecesini gündüzü hiçe sayarak görevlerini yapmaya çalışan genç fidanlarımızı, polis kardeşlerimizi ve masum sivil vatandaşlarımızı ailelerinden ve milletinden koparırcasına yapılan haince ve alçakça bir terör saldırısı ile karşı karşıya kaldık” dedi.






 

“Milletimizin ferasetinden yoksun bu hainler şunu bilmeli ki, yüce milletimiz başka hiçbir ulusta olmayan değerleriyle, her zaman dimdik ve vakarlı duruşuyla kendisine yapılan bu alçakça ve insanlıktan yoksun terör saldırılarına en güzel cevabı verecek güce sahiptir” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Balcı; “Sultan Alparslan’ın 1071 Malazgirt Zaferi ile Anadolu’ya ayak basmasından geçen yaklaşık 1000 yıldır bu topraklardan bizleri çıkarmak için iç ve dış mihraklar ellerinden gelen her türlü çabayı göstermişlerdir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu yüce Türk Milleti kendisini yok etmeye çalışan bu hainlere karşı sergilediği DİK duruş ile yapılan bütün saldırıları yerle yeksan etmeye hazırdır” dedi.

 

Hizmet-İş Sendikası İşyeri Baş Temsilcisi Necmettin Sarkın ise, “Yeniden bir milletin dirilişine şahitlik ettiğimiz bugünlerde, tüm dünya şunu bilmeli ki her ne şekilde üzerimize kimi gönderirseniz gönderin bu vakarlı millet kanının son damlasına kadar ülkesini korumaya hazırdır. Yeni bir Çanakkale destanı yazmaya hazır olan bu millet, devletine olan bağlılığı ile geleceğe güvenle bakmaktadır” dedi.

 

Sarkın son olarak; “İstanbul’da insanlıktan yoksun mihraklar tarafından gerçekleşen hain terör saldırısı sonucunda yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diler, şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize ise Allah’tan rahmet, acılı ve kederli ailelerine baş sağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş