“Soruma hala cevap alamadım”

Seçim ziyaretlerine şehir merkeziyle devam eden İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, mobilya sanayi esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, Geçtiğimiz günlerde MHP kanadına hitaben 1999-2002 yıllarında birçok bakanlıklar elinizdeydi İnegöl’e ne hizmet getirdiniz sözlerini hatırlatarak; “Ben soruma hala cevap alamadım” dedi.

Yayınlama: 14.03.2014
987
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, seçim çalışmaları kapsamında mobilya sanayi esnafını ziyaret etti. Başkan Aktaş’a, Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

 

17 ARALIK NEDENİYLE ESNAFIMIZ ÇOK KIZGIN






17 Aralık nedeniyle esnafın tatsız ve kızgın olduğunu ifade eden Alinur Aktaş, “Mobilya sanayimiz çok büyük. Herkes iş yapmanın derdinde… Maalesef 17 Aralık nedeniyle yaşanan bir dizi tatsızlıklar var ve esnafımız bundan dolayı da çok kızgın. Hükümete ve başbakanımıza yanlış yapıldığı kanaati hâkim. Ben belediye başkanı olmam nedeniyle vatandaşlarımız eksikleri bize iletiyor. Bu millet bizi tanıyor, 10 yıldır yaptıklarımızı biliyor, hükümeti tanıyor, AK Parti kadrolarını biliyor. Hükümetimize olan aşırı güven, başbakanımıza olan aşırı güven bizimde elimizi kolaylaştırıyor. Şehrimiz büyüyor ve gelişiyor. Biz gezmedik bir yer bırakmamak için ziyaretlerimize devam ediyoruz. Biz köy ziyaretlerimizi tamamlamak üzereyiz bundan sonra şehir merkezimize ağırlık vereceğiz. Gündüz yaptığımız ziyaretlerle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

HEDEFİMİZ OYLARIMIZI ARTTIRARAK SEÇİMİ KAZANMAK

Seçimleri kazanmanın yanında oylarının da fazla olması gerektiğini ifade eden Aktaş, “Meclis üyesi adayları var, yerel seçimin kendine has bir havası var. Ben ilk seçimde yüzde 42 oy aldık, son seçimde yüzde 47 oy aldık. Bizim hedefimiz tabii ki seçimi kazanmak ama AK Parti gibi bir partinin daha fazla oy alması gerekiyor. Tabii ki genel seçim il yerel seçimin psikolojisi çok farklı. Son yaşanan olaylar var, AK Parti’nin hastayım diyenler şimdi AK Parti’nin hastası değilim diyorlar. Ama ben her halükarda İnegöl’ün AK Parti’yi çok sevdiğini biliyorum ve iyi bir oy oranı alacağımızı düşünüyorum. Seçim bitti kazandık diyenler olabilir ama tüm adayların aynı psikoloji ile gezdiğini düşünüyorum. Herkesin İnegöl ile ilgili hayalleri var. Ancak İnegöl’de 163 bin kişi oy kullanacak. Elimde yapılmış profesyonel anketler var. Son 4 haftada 3 anket yaptırdık. Ben biliyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin elinde de anketler var. Ama gerçek anketi 30 Mart günü bu millet yapacak” açıklamalarında bulundu.

 

BİR METRE YOL MU YAPTILAR?

Geçtiğimiz günlerde MHP kanadına hitaben 1999-2002 yıllarında birçok bakanlıklar elinizdeydi İnegöl’e ne hizmet getirdiniz sözlerini hatırlatan Aktaş, “Ben soruma hala cevap alamadım. Biri bana çıkıp bunu açıklasın. Sağlık ocağımı yaptılar. Bıçak parasını mı kaldırdılar. İnegöl’den Eskişehir’e ya da Bursa’ya bir metre yol mu yaptılar? Bir tane konut mu kazandırdılar. Bunlara henüz kimse cevap vermedi. Şimdi görüyorum ki hizmet etmek istiyoruz diyorlar. Biz neticenin ne olacağını 30 Mart akşamı göreceğiz” dedi.

BUNLAR MUHALEFETE GEÇİNCE ASLAN KESİLİYORLAR

Fidan’ın İnegöl’ü il yapmak için çalışacağız söylemlerine göndermede bulunan Aktaş, “İmarı 6 kata çıkarıyorlar. Koalisyon zamanında arabalarla insanlar Ankara’ya gitti. O zaman bu iş olmadı. Turhan Tayan’da aynısını söyledi. Bunlar muhalefete geçince aslan kesiliyorlar. Milletin hoşuna gidecek söylemlerde bulunuyorlar ama kusura bakmasınlar İnegöl işadamlarının olduğu, vizyonu olan bir şehir. İnegöl hamasi nutuklarla karın doyurulacak bir şehir değil. İnegöl proje ve hedef peşinde koşar. İnegöl, sizi il yapacağız, inşaatı 6 kata çıkaracağız söylemleri ile hayale kapılacak insanların yaşadığı şehir değil” diyerek sözlerini noktaladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş