UEDAŞ ÇALIŞIYOR

Son günlerde artan kar yağışı ile birlikte kırsal kesimlerde elektrik kesintileri meydana geldi. Yaklaşık 30 kırsal mahalle elektriksiz kalırken, UEDAŞ ekiplerinin çalışmaları ile 23 kırsal mahalleye elektriğe kavuştu. Diğer mahallelere ise yolların açık olmamasından dolayı ulaşılamadı.

Yayınlama: 30.12.2016
940
A+
A-

ARAÇLARINI BIRAKIP ARIZA YERİNE YÜRÜYEREK GİDİYORLAR

UEDAŞ Ekipleri, araçlarının çıkamadığı noktalara yürüyerek çıkmaya devam ediyor. Vatandaşların elektriksiz kalmamaları için çalışmalarını sürdüren ekipler, karın diz boyunda olduğu noktalara yürüyerek gidiyor.

 






8 EKİP ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan UEDAŞ İnegöl Müdürü Hasan Ali Yörük, “Şu anda 8 tane kendi ekibimiz 3’er kişiden 24 kişilik bir kadro. Dışarıdan da 6 kişilik destek ile bütün bölgelerde çalışmalarımız sürüyor. Kar yağışı devam ettiği için de sürekli olarak enerjisiz köy sayımız 7 ile 30 arasında değişiyor. En düşün yediye kadar düşürdük ama kar yağışı devam ettiği için arızalarda çıkabiliyor” dedi.

 

KAPANAN KÖY YOLLARI VAR

“Kapalı olan köy yollarımız var” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Yörük, “Dömez Mahallesi’ne ulaşamadık. Mezit tarafındaki mahallelerimize çıkamıyoruz. Sürekli Belediyemiz ile irtibat halindeyiz. Yolların açılması ile ilgili de onlardan destek alıyoruz. Bu şekilde şu anki durumlar” şeklinde konuştu.

 

KAPANAN KÖY YOLLARI NEDENİ İLE ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLEMİYOR

Vardiya düzeninin olmadığını, ekiplerin saat kavramı olmadan canla başla sürdürdüğünü ifade eden Yörük, “Şu anda vardiya düzeni yok. Herkes saati belli olmadan geceli gündüzlü sahada. Gerçekten kırsalda ciddi kar var. merkezdeki görünüşe aldanıp ta farklı varyasyonlar üretilmesin. Köy yolları kapalı zaten. Geçtiğimiz akşam Tahtaköprü’ye çıkacaktık ama Jandarma göndermedi. Yani Jandarma’nın bunu demesi ile bizim zaten ulaşmamız imkansız. Rüştiye ve Karacakaya Mahallelerine gidemedik. Arızayı bildiğimiz halde yollar kapalı olduğu içinde Jandarma zaten geçirmiyor. Bu nedenle arızaya müdahale edemedik” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş