“1 puanı değerli görüyoruz”

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, ligde bütün takımların güçlü olduğunu ifade ederek, “Deplasmandan alınan 1 puanı değerli görüyoruz. Böyle bir deplasmandan bizde 1 puan aldığımız için memnunuz, mutluyuz” dedi.

Yayınlama: 23.09.2014
825
A+
A-

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, zor rakiplere karşı deplasmanda alınan 1 puanın kendileri için önemli olduğunu söyledi ve Uğur Kavuk’un sakatlığının devam ettiğini belirtti.

 

BU HAFTAKİ SONUÇLAR BİZE BUNU GÖSTERMİŞ OLDU






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, “Ligin ne kadar zorlu olduğunu bu haftada görmüş olduk. Yani şöyle bir algı vardı sanırım. Onun regüle edilmesi açısından bu haftaki sonuçlar çok iyi bir ponksiyon icra etmiş olabilir. Oda şu belli takımlar var. Belli takımlar şampiyonluğa oynarlar diğer takımlarda düşmeme ve orta sıralara oynar. Böyle olmadığını bu hafta bir kere daha görmüş olduk. Zaten biz böyle olacağını biliyorduk. Ama kamuoyunun da bunu bilmiş olması belki çevremizdeki bazı insanlarında bilmiş olması güzel bir şey. Bu bizi bir dengeye getireceğini düşünüyorum. Her maça daha ciddi daha ayağı yere basar şekilde, her maça final havasında hazırlanma havası verecektir. O bakımdan bu haftaki sonuçlar bize bunu göstermiş oldu” dedi.

 

1 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MEMNUNUZ, MUTLUYUZ

Yıldırım, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: Bizde deplasmandan alınan 1 puanı değerli görüyoruz. O bakımdan zorlu bir rakip ile oynadık. Bundan sonra rakiplerimiz öyle bir deplasmana gidecekler. Bir çok açıdan zorlu bir deplasman.  Böyle bir deplasmandan bizde 1 puan aldığımız için memnunuz, mutluyuz.

 

UĞUR’UN SAKATLIĞI DEVAM EDİYOR

Uğur Kavuk’un sakatlığının devam ettiğini ifade eden Yıldırım, “Uğur’un sakatlığı devam ediyor. Onu hafta sonuna kadar gözleyeceğiz. Durumuna bakacağız. Onun dışında herhangi bir cezalı ve sakat oyuncumuz yok” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş