14 FUTBOLCUNU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

2015-2016 futbol sezonunu 6. sırada bitiren temsilcimiz İnegölspor’da 24 kişilik kadroda yalnızca 10 kişinin sözleşmesi devam ediyor. 3 kaptanın da sözleşmesi sona ererken yönetimin nasıl bir tasarruf izleyeceği ise merak konusu.

Yayınlama: 04.05.2016
981
A+
A-

PTT 1. Lig hedefiyle 2015-2016 futbol sezonuna başlarken ilk devreyi hüsranla kapattıktan sonra 2. devrede Play-Off’u son anda elinden kaçıran Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor’da 14 oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yollar ayrılırken 3 kaptanın da aralarında bulunduğu sözleşmesi sona eren 14 oyuncuya yönelik tasarrufun ne olacağı merakla bekleniyor.

 

Yeni sezon öncesi önümüzdeki günlerde Olağan Kongresine giderek önce yeni yönetimini tayin edecek olan İnegölspor, ardından yeni teknik heyetini takımın başına getirecek ve oyuncu kadrosunu şampiyonluk hedefi doğrultusunda kurgulayacak.






 

14 KİŞİNİN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Takım kaptanları Kemal Hastürk, Bilal Özdemir ve Mustafa Vargel’in de aralarında bulunduğu 14 kişinin sözleşmesi 31 Mayıs 2015 tarihi itibariyle sona eriyor. Kaptanların yanı sıra; Atilla Özmen, Yavuz Kur, Mustafa Güngör, İlker Cihan, Türker Toptaş, Ercüment Eray Ataklı, Erdi Zengin, Hakan Söyler, Muhammed Bulut, Raif Demir ve Abdülkadir Akyıldız herhangi bir sözleşme uzatma girişimi yapılmazsa 31 Mayıs itibari ile serbest kalıyorlar.

 

8 OYUNCUYLA 2017’YE KADAR DEVAM

Bu sezon gösterdiği başarılı kurtarışlarla kalede güven veren Hamdi Tevfik Altıok, altyapıdan gelmesine rağmen defansın vazgeçilmezlerinden olan Ali Aytemur, ortasahanın kilit isimlerinden M. Burak Kağan Uça ve Emrah Dağ, yine orta sahada takımın gol yükünü çeken isimlerden Yasin Görkem Arslan ve Levent Kale ile forvet hattından Fatih Şerifoğlu ile Tufan Zahid Arslan’ın sözleşmeleri ise 31 Mayıs 2017 tarihine kadar devam ediyor.

 

GENÇLERİN YERİ GARANTİ

Altyapıdan yetişen oyunculardan Enes Bayır ile geçtiğimiz sezon başarılı performans sergilemesine rağmen Taşkın Güngör yönetiminde kendisine forma şansı bulamayan İnegölspor’un genç gözdelerinden Mahmut Şeker’in ise 2019’a kadar takımla mukaveleleri bulunuyor.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş