3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, bugün saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda Kastamonuspor 1966’yı ağırlayacak. İnegölspor’da son haftalarda beraberlik skorları ağırlık kazanırken, bu maçta alınacak 3 puan ile galibiyet serisine başlanmak isteniyor.

Yayınlama: 04.11.2016
716
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta son haftalarda gösterdiği başarılı performans ile çıkış yakalayan İnegölspor, geçtiğimiz hafta Karşıyaka önünde son 10 dakikada yediği 2 gol nedeniyle beraberlikle yetinmişti. Kaybettiği puanları telafi etmek ve üst sıralara yükselmek isteyen İnegölspor, bugün evinde ağırlayacağı Kastamonuspor 1966 karşısında mutlak galibiyet düşünüyor.

 

Ligde evinde 3 maçtır kaybetmeyen İnegölspor, 3 maçtır berabere kalırken 7 maçtır da kaybetmiyor. Rakip Kastamonuspor 1966 ise ligde 3 maçtır kaybetmiyor. Kastamonuspor 1966 bunun yanı sıra toplamda 5 maçtır kazanamıyor.






 

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Karşıyaka maçında omzu çıkan kaleci Şener ve ısınma esnasında sakatlanan Oğuz’un yanı sıra Hacı ile Recep de sarı kart cezalısı oldukları için sahadaki yerlerini alamayacaklar.

 

DÜDÜK KESTANLIOĞLU’NDA

Bugün saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı İzmir bölgesi hakemlerinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Kestanlıoğlu’nun yardımcılığını Uğur Erdoğan, Bersan Duran ve Özgür Sepin üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş