Ağaç işçilerinden gol şov

Ağaç İş Sendikası İnegöl Şubesi ile STARWOOD A.Ş. tarafından ortaklaşa düzenlenen Halı Saha Turnuvası başladı. 10 takımın yer aldığı turnuvanın ilk günde oynanan 2 maçta toplamda 30 gol atıldı.

Yayınlama: 03.09.2014
681
A+
A-

Ağaç İş Sendikası İnegöl Şubesi ile STARWOOD A.Ş. ortaklığında düzenlenen 1. Halı Saha Futbol Turnuvasını düzenlenen törenle başladı.

 

Turnuva açılışında konuşan organizasyon yetkilisi, STARWOOD A.Ş. Futbol Takımı Teknik Direktörü Zafer Yiğit şunları söyledi: Şirket olarak çalışanlarımızın birlikteliğini sağlamak, sosyal ve sportif aktiviteler yaparak sevgi, saygı bağlarımızı güçlendirmek ve boş zamanlarımızda birlikte eğlenmek için 1. Halı Saha Futbol Turnuvasını şirket içinde bölümler arasında yapılmasına karar verdik. Bu konuda bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen çok değerli patronumuz Sayın Hüseyin Yıldız Beye tüm katılımcı ve çalışan arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Turnuvamız 10 bölümden oluşan 120 kişinin katılacağı, hakem olarak da işletme müdürlerimizin olacağı çok geniş katılımcının olduğu bir organizasyon tertipledik. Katılan bölümler; MDF Ünitesi, Salih Pres, Sevim Pres, Melamin Pres, Emprenye Ünitesi, İdari Bina & Sevkiyat, Formaldehit & Reçine, Elektrik & Enerji, Bakım Atölyesi, Aseral Makine. Turnuva sonunda çeşitli madalyalar ve kupalarımız olacak. Aynı zaman da çeşitli turnuvalarda mücadele etmek için STARWOOD Futbol Takımı Futbol Takımına oyuncu seçimi de yapılacaktır. 1 Eylül’de başlayıp, 17 Eylül 2014 Çarşamba günü final maçımızla noktalayacağımız bu etkinliğimize tüm çalışanlarımızı, onların değerli ailelerini ve sporsever İnegöl halkını davet ediyoruz. Bu organizasyonda yardımlarını esirgemeyen Karadeniz Güvenspor Kulübüne, Arkadaş Cafe sahibi Sadullah Kaldırım’a da ayrıca teşekkür ederiz.






 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından başlayan turnuvada 2 müsabaka geride bırakıldı. İlk maçta Emprenye takımı ile karşılaşan İdari Bina takımı 9-6’lık skorla maçtan galip ayrılırken ikinci maçta ise Melamin Pres takımı, rakibi MDF Ünitesi’ni 14-1 gibi farklı bir skorla geride bıraktı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş