AK gençlerin turnuvası başladı

İnegöl AK Parti Gençlik Kolları, 18 mahalle arasında yapılacak olan halı saha müsabakaları başladı. İlk mücadelenin başlangıç vuruşunu ise Bursa AK Parti eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı yaptı.

Yayınlama: 12.05.2014
1.329
A+
A-

İnegöl AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği mahalleler arası futbol turnuvası başladı. Turnuvanın açılışına Bursa AK Parti eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı, İnegöl AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sezai İleri ve çok sayıda AK Parti Gençlik Kolları üyesi genç katıldı.

 

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİ ARTTIRMAK






Turnuva başlangıcında açıklamalarda bulunan İnegöl AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sezai İleri, “2014 yerel seçimlerin sonrasında gençlerin daha fazla kaynaşması için bugün itibariyle 18 mahallemizin katılımıyla, halı saha maçları gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bundaki amacımız gençlerimizin kaynaşmaları, daha fazla birlik ve beraberliğini arttırmaktır. Bu halı saha maçlarımıza katılan mahallelerimize teşekkür ediyorum. Bu turnuvaları daha kapsamlı hale getirerek, diğer mahallerimizin de katılımını sağlamak amacındayız. Bütün katılan mahallelerimize, mahalle başkanlarımıza, bize destek veren Belediye Başkanımıza ve yardımcılarına, ilçe başkanımıza ve yönetim kuruluna, Milletvekilimiz Sedat Kızılcıklı Beye teşekkür ediyorum. Maçlarımızı kazasız, belasız güzel bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

AK GENÇLİK SOKAKTA DEĞİL, EĞİTİMDE VE SİYASETTE ENERJİLERİNİ BOŞALTIR

Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ise, AK Parti Gençlik Kolları’ndaki gençlerin enerjilerini sokakta polise taş atarak değil, eğitimde ve siyasette enerjilerini boşalttıklarını ifade ederek, “Bugün aslında kutsal bir gün. Ben öncelikle annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Tabi gençlik kollarımızın düzenlediği bu turnuva da bu güne denk geldi. Çokta isabetli oldu. Ben gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. İlk turnuvayı 2002 yılında yapmıştık. Bu turnuvanın bugünlere kadar devam etmesi açısından mutluyum. Gençlerimizin birliği ve kaynaşması açısından ve enerjilerini boşaltması açısından bu turnuvayı önemsiyorum. Çünkü bizim gençlerimiz, spor sahalarında, siyasi platformlarda, bilgi üreterek ve eğitim yaparak enerjilerini boşaltıyorlar. Birilerinin yaptığı gibi, yasak olan meydanlara çıkıp, polise taş atıp, molotof atıp, askere kurşun sıkıp değil, ülkeye hayırlı hizmet yaparak enerjilerini boşaltırlar. Biz gençlerin hangi siyasi parti mensubu olursa olsun, siyaset yapmalarından yanayız. İnşallah bu gençlerimiz sokaklarda değil, okullarda ya da siyaset çatısı altında Türkiye’ye bir şeyler öğretmeye devam ederler. Ve bu yolu tercih ederler. Ülkemiz için biz bunu istiyoruz. AK Parti İnegöl Gençlik Kolları da bunun en güzel örneğini verdiği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş