Aktaş yeniden başkan seçildi

Erkekler Voleybol Birinci Liginde mücadele eden Belediyespor Olağanüstü kongresinde kulüp başkanlığına, Belediye Başkanı Alinur Aktaş yeniden seçildi.

Yayınlama: 15.05.2015
709
A+
A-

Kulüp tesislerinde, tek listeyle gidilen kongrede başkanlığa yeniden seçilen Aktaş, kurulduğu günden beri ilçedeki salon sporlarını sevdirmek, geliştirmek ve bu konuda altyapıyı oluşturmak adına yoğun bir faaliyet gösterildiğini söyledi.

 

AMAÇ 1500’ÜN ÜZERİNE ÇIKMAK






Başkanlığında 2015-2016 sezonunda Belediyespor’u sevk ve idare edecek 15 kişilik yönetim oluşturduklarını ifade eden Aktaş, şöyle konuştu; “Belediyespor dediğim gibi kurulduğu günden beri gerçekten başta voleybol sporu olmak üzere 8 ayrı branşta ve herkes için spor branşlarıyla, yine belediyemiz marifetiyle oluşturulan atletizm pistleri, kapalı spor salonları ve benzeri etkinliklerle, ilçemizdeki futbol dışındaki branşların gelişimine önemli bir aracılık etti. İnşallah yeni yönetimimizle beraber bu aktivitelere daha çok arttıracağız. Amacımız bin 500 olan lisanslı sporcu sayısını daha fazla rakamlara çıkarabilmek. Beraberinde başta voleybol olmak üzere özellikle ikinci branş olarak basketbolu da geliştirmeyi ve bu manada açıkçası şehri hedefler peşinde koşan bir organizasyon haline getirmeyi düşünüyoruz” dedi.

 

İNEGÖL İNSANINI TÜRKİYE SATHINDA TEMSİL EDECEK

Aktaş; “Hepsi bir birinden değerli, yaptıkları işlerle çevresinde sevilen, sayılan yöneticiliğiyle, firma sahipliliğiyle, yaptıkları iş ve iştigallerle kendini ispatlamış 14 tane değerli arkadaşımızla beraber  inşallah hemen başta voleybol branşımız olmak üzere elimizdeki branşları geliştirme adına yoğun bir faaliyet içerisine gireceğiz. Öncelikle Voleybolda teknik heyetimizle anlaşılması ve bu konuda teknik heyetin oluşturulması gerekiyor. Transfer komitemizde oluşturulan heyetimiz zaten görüşmelere başladı. İnşallah kamuoyuna bunlarla alakalı bilgi de verilecek. Ben öncelikle bu güzel  organizasyonda görev alan bu görevi kabul eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah onların hem kendileri hem çevreleri itibariyle verecekleri destek ve katkılarla İnegöl Belediyespor İnegöl’ü, İnegöl mobilyasını, İnegöl sanayicisini, İnegöl insanını Türkiye sathında temsil edecek. Gençlerimizin sporla büyümesini ve gelişmesini sağlayacak önemli bir araç olacak.” dedi.

 

YENİ YÖNETİM

Alinur Aktaş Başkanlığındaki yönetimde yer alan isimler ve görev dağılımı ise şu şekilde oldu:

Gülbey Koçan(İdari Başkan Yardımcısı), Şakir Furkan Baştürk(Teknik Başkan Yardımcısı), Nuhi Solak ve Hüseyin Orhan(Voleybol Şube Sorumlusu), Fatih Aydoğan ve  Zekeriya Yaprak(Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu), Ümit Süha Yiğit ve Ali Ezim(Basketbol Şube Sorumlusu), Rıdvan Kocaağa(Masa Tenisi ve Atletizim Şube Sorumlusu), Harun Ergün(Halter ve Güreş Şube Sorumlusu), Cebrail Kemer ve Mustafa Şentürk(Tanıtım ve Halkla İlişkiler Sorumlusu), İsmail Baykan(Tekvando ve Yüzme Şube Sorumlusu) ve Ali Karasu(Mali İşler Sorumlusu).



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş