Alanya seferi hazırlıkları başladı

PTT 1. Lig için son viraja giren temsilcimiz İnegölspor’un Alanya’da 1461 Trabzon ile karşılaşacağı final maçına gidecek taraftarlar için 17 otobüs ayarlandı.

Yayınlama: 21.05.2015
677
A+
A-

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, dün kulüp tesislerinde bir basın açıklaması gerçekleştirerek İnegölspor’un Alanya’da oynayacağı Play-Off Final müsabakası öncesi taraftarlar için 17 otobüs ayarlandığını duyurdu.

 

BAŞARIYI PTT 1. LİG İLE TAÇLANDIRACAĞIZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, “İnegölspor olarak 2014-15 sezonunu acısıyla, tatlısıyla, mağlubiyetiyle, galibiyetiyle, beraberliğiyle geride bıraktık. İnişli çıkışlı da olsa genel olarak baktığımızda ligi 4. sırada bitirerek başarılı bir grafik çizdik. Play-Off’lara kaldık. Biz yönetim ve takım olarak elimizden geleni yaptık ama bu tek başına yeterli değildi. Bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımız, basınımız, onursal başkanımız Sayın Alinur Aktaş ve maddi manevi destek olan yardımseverlerimiz sayesinde şu anda finaldeyiz. Bizim şuanda camia olarak içimiz içimize sığmıyor. Tarihi bir başarı gösterdik ve finali de geçerek PTT Ligi’ne yükselerek bu başarıyı taçlandıracağız” dedi.

 

TEK EKSİK LOJİSTİK DESTEK

Finaldeki rakiplerinin 2. Lig Beyaz Grubu 4. sırada bitiren 1461 Trabzon olduğunu belirten Şimşek, “Bir ilki gerçekleştirerek PTT 1. Lige yükselmek istemekteyiz. TFF kuralları gereği Play-Off final karşılaşması Alanya Oba Stadyumu’nda 25 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00’da oynanacaktır. Maç Digitürk Lig TV’den naklen yayınlanacaktır. Maç biletleri maç günü Alanya Oba Stadyumu’nda TFF tarafından satılacaktır. Malumunuz Alanya lokasyon bakımından uzak bir sahadır. Maçın Pazartesi ve bu kadar uzakta olması sıkıntı yaratıyor olabilir fakat ilçe olarak elimizden gelen en yüksek kişi sayısıyla orada olmak, kulübümüze destek vermek final maçında her İnegöllünün görevidir. Özellikle sosyal toplum kuruluşlarını, iş adamlarını ve derneklerimizi bu uzak sahaya lojistik destek vermeye davet ediyorum. Taraftarımız ateşli ve destek için hazır. Bu yüzden tek pürüz olan taraftarımızı Alanya Stadyumu’na ulaştırma görevini üstlenecek cesur İnegöllüler arıyoruz” şeklinde konuştu.

 

TEK YÜREK OLMA VAKTİ

21 yönetici olarak İnegöl’den 10 adet otobüs kaldıracaklarını belirten Şimşek, “Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş 5 adet otobüs, Sayın Lütfü Yazıcı 2 adet otobüs kaldıracaktır. Bu iki isme yürekten teşekkür ediyoruz. Maçın oynanacağı stadyumda İnegölspor seyircisine ayrılan kişi sayısı 6 ila 7 bin arasında. Bu sayıyı doldurmak için İnegöl’den daha birçok otobüs kalkmalıdır. Ayrıca Alanyaspor kulübü yöneticisi ve Albimo mobilyanın sahibi Sayın Bilal Gömeç kulübümüzün Alanya’daki bütün konaklama ve ulaşım masraflarını üstlenmiştir. Kendisine de ayrıca sezon içinde ve sezon sonunda yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Otobüs seferlerini İnegölspor kendi bünyesinde yapmaktadır. Sefer yapacak taraftarlarımızdan kesinlikle ücret talep edilmeyecektir. Taraftarlarımızdan herhangi bir ücret talep eden olursa her otobüsün başındaki gerek kulübümüz görevlisi gerek İnegöl Belediyesi yetkilileri ile iletişime geçmesini rica etmekteyiz. Seferler İnegölspor stadyumu önünden yapılacaktır. Taraftarlarımızın yolculuk boyunca herhangi bir sıkıntı çekmemesi için alkol ve alkollü kişiler, kesici ve delici aletler kesinlikle otobüslere alınmayacaktır. İnegölspor’un bu mutlu ve tarihi gününde yolculuklarda yaşanacak en ufak sıkıntı camiamızı derinden etkileyeceği için taraftarlarımızdan özverili davranmalarını beklemekteyiz. Ayrıca Alanya’ya uçak organizasyonu yapılacağı şeklinde bilgi kirliliği oluşmuştur. Böyle bir organizasyon yapılmayacaktır. Gelmek isteyen taraftarlarımızı ilçe stadyumu önüne beklemekteyiz. Özetle tüm ilçemizi maça geleniyle gelemeyeniyle Pazartesi günü tek yürek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş