Balcılar, Nülüferspor’dan ayrıldı

İnegölspor altyapısında yetiştikten sonra Kafkasspor’da başarılı bir sezon geçiren ve 3.Lig ekiplerinden Bursa Nilüferspor’a transfer olan Serhat Balcılar, kulübünden resmen ayrıldı.

Yayınlama: 18.06.2015
784
A+
A-

Balcılar, geçtiğimiz gün Bursa Nilüferspor yönetimiyle yaptığı görüşmeler sonunda bonservisini alarak kulüple yollarını ayırdı.

 

Üç sezondur Bursa Nilüferspor’da forma giyen ve son sezonda takımın kaptanlığını yapan Serhat Balcılar, yeni sezon hazırlıklarını düzenli olarak spor merkezine giderek sürdürüyor.






 

25 YAŞ SENDROMUNDAN KURTULDUK

Kendisine bazı kulüplerden teklifler geldiğini ifade eden Balcılar, şöyle konuştu: “Futbolun en olgun dönemindeyim. Bundan sonra çok daha güzel projelere imza atmak için kolları sıvadım. Her sabah spor merkezine giderek kondisyon ağırlıklı çalışmalarımı yapıyorum. Bursa Nilüferspor ile karşılıklı görüşmeler sonrasında bonservisimi aldım. Bana gelen teklifler var ve gelecek olan yeni teklifleri değerlendirmeye alarak en iyi kararı vermek istiyorum. Öte yandan 3.Liglerde yaş sınırının kalkması neticesinde 25 yaş sendromundan kurtulduk.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş