Bandırmaya ban’ma vakti

1. Lig yolunda hedefe emin adımlarla ilerleyen İnegölspor, Play-Off Yarı Final müsabakasında bugün saat 16.30’da evinde Bandırmaspor’u ağırlıyor.

Yayınlama: 15.05.2015
748
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta gösterdiği başarılı performansın ardından Play-Off Çeyrek Final’inde Hatayspor’u saf dışı bırakan Bordo Beyazlı temsilcimiz, liderliği son haftalarda kaçırarak Play-Off’a kalan ve Çeyrek Final’de Sarıyer’i eleyerek Yarı Final’e yükselen Bandırmaspor ile karşı karşıya geliyor. Bugün saat 16.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda ağırlayacağı rakibine karşı şansı bir türlü tutmayan İnegölspor, bu yıl ligde 2 kez karşılaştığı rakibine 1-0’lık skorlarla mağlup olmaktan kurtulamamıştı.

 

TARAFTAR BANDIRMA’YA KIZGIN






Rakip Bandırmaspor, müsabakalarda öne geçtiği dakikadan itibaren oyunu soğutmaya yönelik hareketleri sonucu büyük tepki toplamış ve taraftarların sitemi ile karşı karşıya kalmıştı.

 

DÜDÜK BİRİNCİOĞLU’NDA

Bugün saat 16.30’da başlayacak olan müsabakayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılığını ise Ömer Faruk Yeşil ve Barış Yüksektepe üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş