Başkanlık Kupası müsabakaları devam ediyor

İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’nün organizasyonu ile, 6 branştan 4 bin sporcu öğrencinin katılım gösterdiği, İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupası organizasyonu basketbol maçları ile devam ediyor.

Yayınlama: 27.04.2016
548
A+
A-

Birbirinden güzel maçların ortaya koyulduğu ve öğrencilerin spor yaparak öz güven kazanmalarının hedeflendiği organizasyonda Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve teşkilat mensuplarıyla, genç erkekler branşında yapılan basketbol müsabakalarında öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

 

Bursa’nın en geniş kapsamlı spor organizasyonu olan Başkanlık Kupası hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş;“6 branştan 4000 sporcu öğrencinin katıldığı Başkanlık Kupası organizasyonumuzda bugün de genç erkekler basketbol maçlarıyla heyecan devam ediyor. Biz de öğrencilerimizin bu heyecanına ortak olmak adına Dörtçelik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Küçükçalık Anadolu Lisesi, Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi ile Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Naire Çikayeva Anadolu Lisesi ile Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi arasında oynanan genç erkekler basketbol maçlarını Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte izlemeye geldik. Şunu gördük ki İnegöl adına büyük bir kazanım olan organizasyonumuz ile öğrencilerimiz eğlenerek müsabakalarını yaparken, ayrıca ders dışında sosyal ve sportif bir kazanım da elde etmiş oluyorlar” dedi.






 

14 Mart tarihinde başlayan organizasyonumuzda bugüne kadar 350 müsabaka yapıldı diyen Aktaş; “13 Mayıs 2016 tarihinde bitecek olan Başkanlık Kupası organizasyonumuz da basketbol dışında futsal, voleybol, masa tenisi, puanlı atletizm ve futbol branşlarında yapılacak müsabakalarda sporcularımız küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 6 kategoride yarışmaya devam ediyorlar. Tribünlerde büyük bir heyecan ve coşku var. İnegöl artık kendi içinde böyle büyük organizasyonları hayata geçirebiliyor. Bu durum bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Şunu da belirtmek isterim ki organizasyona katılarak farkındalık ortaya koyan bütün okullarımızı, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Ayrıca öğrencilerimizin ders dışında da sportif faaliyetlerde uğraş vermelerini ve onların özgüven kazanmaları açısından önem arz eden bu tür etkinlikleri belediye olarak düzenlemeye devam edeceğiz. Nasip olursa önümüzdeki ay güzel bir organizasyon ile öğrencilerimize ödüllerini takdim edeceğiz” dedi.

 

Aktaş son olarak; “Başkanlık Kupasına katılan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyor, böyle güzel organizasyonların devam etmesi temennisiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

HABER: Recep DENİZ

 

 

                



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş