Beldiyespor’dan sponsoruna teşekkür ziyareti

İnegöl’de faaliyet gösteren Estetik Yay firma sahibi Abdullah Ezim’e Belediyespor’a yapmış olduğu sponsorluk desteği için Başkan Alinur Aktaş ve Belediyespor yönetim kurulu üyeleri teşekkür ziyaretinde bulundu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.01.2015
603
A+
A-

Voleybol erkekler 1. liginde mücadele eden Belediyespor’a ilçe işadamlarının desteği her geçen gün artarken İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş ve Yönetim Kurulu İnegöl Belediyespor’a destek veren iş adamlarına teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

 

FORMAMIZI TAKDİM EDELİM İSTEDİK






Geçmiş yıllarda İnegölspor’a yöneticilik ve başkanlık yapmış olan İnegöl’ün hayırsever iş adamlarından Abdullah Ezim’in aynı zamanda Belediyespor’un da hem forma, hem de deplasman ana sponsorlarından bir tanesi olduğunu kaydeden Aktaş, “Değerli hayırsever iş adamımızı iş yerinde ziyaret edelim, yönetici arkadaşlarımızla bir selam verelim, hem de kendisine formamızı takdim edelim istedik” şeklinde konuştu.

 

ALLAH HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZIN SAYISINI ARTTIRSIN

Daha sonra sponsorlarla akşam yemeğinde bir araya geleceklerini de söyleyen Aktaş, özellikle dört ana sponsoru ziyaret ederek bizzat işyerlerinde kendilerine teşekkür etmek istediklerini belirtti. Abdullah Ezim’in İnegöl’de ekonomide, kültürde ve sanatta çok faydalı, hayırlı işlere aracılık edip, önemli destekler verdiğini vurguladı. Abdullah Ezim’in müze içinde çok önemli destekler verdiğini kaydeden Aktaş; “Hayırsever iş adamımıza teşekkür ediyor, Allah hayırsever vatandaşlarımızın sayısını arttırsın. Belediyespor marifetiyle çok ciddi güzellikler yaşanmaya başladı. Özellikle salon sporları çok ciddi gelişmeye başladı. Destek olanlara yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

DESTEKLEMEYE ÇAĞIRIYORUM

Estetik Yay firma sahibi hayırsever iş adamı Abdullah Ezim ise, firma olarak salon sporlarını desteklediklerini ifade ederek, “Bu konuda daha duyarlı olmamız gerektiğine inanıyorum ve diğer firmaları da 1. ligde oynayan ve İnegöl’ün takımı olan, İnegöl Belediyespor voleybol takımını desteklemeye çağırıyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş