Bembeyaz gençlerden 38 madalya ve 2 kupa

Marmara Gençlik Kulüpleri Federasyonu (MARFED) tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Kulüpler Arası Turnuvaların madalya töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Turnuvaya damga vurarak ilçemizi temsil eden Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, toplamda 38 madalya ve 2 kupa alarak ilçemize döndü.

Yayınlama: 21.05.2015
619
A+
A-

Turnuvanın madalya ve kupa takdimi öncesinde öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’ni gezerek eğlendi. Ardından mangal ziyafeti ile geziye aran veren öğrenciler, madalya ve kupa takdiminin ardından ilçemize döndü.

 

MUTLU OLMAMAK ELDE DEĞİL






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Cecat Başkurt, “Geçtiğimiz haftalarda Marmara Genlik Kulüpleri Federasyonu (MARFED) geleneksel hale getirdiği Kulüpler Arası Turnuvaları bu yıl da icra etti. Neticesinde İnegöl temsil eden İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, aldığı madalya ve kuplarla turnuvanın birincisi oldu. Tabi bu bizim için gurur kaynağı. Çocuklar için emek harcıyoruz ve neticesi de böyle olunca mutlu olmamak mümkün değil. Öğrencilerimiz adına MARFED’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

MADALYA VE KUPA BRANŞLARI

Bembeyaz gençler turnuva braşlarında Güreş’te 3.lük, Langırt’ta 3.lük, Mangala’da 2.’lik, Playstation 1.’lik, Futbolda Miniklerde 2.’lik, Yıldızlarda 1.’lik, Gençlerde 1.’lik elde etti.

 

MADALYA RENLERİ

Bembeyaz gençler topamda 2 şampiyonluk kupası, 3 bronz madalya, 12 gümüş madalya ve 23 altın madalya olmak üzere toplamda 38 madalya ve 2 şampiyonluk kupası ile turnuvalara damga vurdu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş