“Az sayıdaki oyuncumuz ile galip geldik”

Play-Off umutlarını haftaya bırakan İnegölspor’da Teknik Direktör İsmail Güldüren’den açıklamalar geldi. Tokatspor galibiyetini değerlendiren İsmail Güldüren, “İyi şekilde puan aldığımızı düşünüyoruz. Az sayıdaki oyuncumuz ile galip geldik, mutluyuz” dedi.

Yayınlama: 06.05.2014
763
A+
A-

Tokatspor galibiyetiyle umutlarını tazeleyen İngölspor’da, İsmail Güldüren’den açıklamalar geldi. Güldüren son haftalardaki galibiyetlerin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

 

KENDİ İŞİNİ GÖRMEN GEREKİYOR






Tokatspor maç sonrası değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “2 maçın birinden güzel bir haber geldi Pendik mağlup oldu, diğer taraftan Kartal berabere kaldı. Futbolda her zaman bir şey var önce kendi işini görmen gerekiyor. Biz buradaki işimizi gördük ama daha önceki haftalarda görememiştik. İyi şekilde puan aldığımızı düşünüyoruz. Az sayıdaki oyuncumuz ile galip geldik, mutluyuz” dedi.

 

3 KERE SAKATLANMASI ŞANS MIDIR KISMET MİDİR BİLEMEYİZ

Caner’in sakatlığı ile ilgili konuşan Güldüren, “Yarın MR çekilecek ve ondan sonra karar verilecek. Caner adına konuşursak herhalde bu meslekte çok fazla şansının olduğunu bu saatten sonra düşünmüyorum. Çünkü bir futbolcunun aynı yerden 3 kere sakatlanması şans mıdır kısmet midir bilemeyiz. İnşallah MR’ı temiz çıkar ve bir sıkıntısı olmaz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş