Bembeyaz izcilik Bolu’dan döndü

Bembeyaz İzcilik Gençlik Ve Spor Kulübü 11-17 Ağustos 2014 tarihleri arası Bolu Aladağ’da arama kurtarma kursunu başarı ile tamamlayarak İnegöl’e döndü.

Yayınlama: 04.09.2014
726
A+
A-

Kursu başarılı bir şekilde bitirip ilçemize dönen Bembeyaz İzcilik Gençlik Ve Spor Kulübü Müdürü Şaban Baykul, TİFAKE (Türkiye İzcilik Federasyonu Arama Kurtarma Ekibi) kurslarına katılarak kendilerini bu alanda daha da geliştireceklerini ifade etti.

 

TAM DONANIMLI BİR ŞEKİLDE DÖNÜŞ YAPTIK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunanBembeyaz İzcilik Gençlik Ve Spor Kulübü Müdürü Şaban Baykul, “Bembeyaz izcilik gençlik ve spor kulübü olarak 11-17 Ağustos 2014 tarihleri arası Bolu Aladağ da arama kurtarma kursunu da başarı ile tamamlayarak memleketimize tam donanımlı bir şekilde dönüş yaptık” dedi.

 

UZMANLAR TARAFINDAN VERİLEN DERSLERDEN BAŞARI ELDE ETTİK

İzcilik faaliyetlerinin şehirlerden uzak ve tabiat ile iç içe yapıldığını ifade eden Baykul, “İzcilik faaliyetleri bilindiği üzere şehirden uzak daha çok tabiat ile iç içe olan yerlerde yapılmaktadır. Faaliyetlerin bu gibi yerlerde yapılmasının olumlu yönleri gibi bazı olumsuz yönleri de vardır. Bunların başında çocuklarımızın yaralanmaları ve kaybolma ihtimalleri gibi. Bizler ilk yardım ve arama kurtarma konusunda uzmanlar tarafından verilen derslerden başarı elde ettik. Bizler izci liderleri olarak bir izcimizin başına ne gelirse gelsin anında ve yerinde müdahale edebiliriz.6 Aşamadan oluşan ve Bursa da 1. Adımı açılacak olan TİFAKE (Türkiye İzcilik Federasyonu Arama Kurtarma Ekibi) kurslarına katılarak kendimizi bu alanda daha da geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

BEMBEYAZ BİR GELECEK İÇİN EL ELE VERİYORUZ

Şaban Baykul, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: Bizler izciler olarak İnegöl’ümüze der daim katkıda bulunmaya hazırız. İzcilik kulübümüz yeni eğitim öğretim dönemi için kayıtlara başlamıştır. Gençlerimiz ile bembeyaz bir gelecek için el ele veriyoruz. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş