BU SEZON DA OLMADI

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, ligin son müsabakasında Eyüpspor’a 1-0 mağlup olarak ligi 6. sırada bitirdi ve PTT hayalini bir sonraki yıla bıraktı.

Yayınlama: 02.05.2016
424
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, Play-Off hedefi doğrultusunda 34. haftada önceki gün Eyüpspor deplasmanına çıktı. Maç öncesi yaşanan tatsız olaylara rağmen sahada olumlu bir oyun sergilemeye çalışan temsilcimiz İnegölspor, girdiği pozisyonları kolayca harcayarak rakibine üstünlük sağlayamadı.

 

İlk yarısı 0-0 biten müsabakanın 2. yarısında yaşanan karşılıklı ataklarda sonuç bulan taraf Eyüpspor oldu. 80. dakikada gelişen Eyüpspor atağında topla buluşan Güney Atılgan, meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmazken 45. dakikadan sarı kartı bulunan Furkan Yaman, 90. dakikada gördüğü 2. sarı kart sonucu kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.






 

EYÜP KÜMEYE TUTUNDU

Alınan bu skorla birlikte Ankara Demirspor karşısında galip gelen Ankaragücü, temsilcimiz İnegölspor’un sıralamada üzerine çıkarak ligi 5. sırada bitirdi ve Play-Off’a kalan son takım oldu. Rakip Eyüpspor ise galibiyetle birlikte puanını 41’e çıkardı ve küme düşmekten son haftada kurtuldu.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş