Çeyrek finalistler belli oldu

Hasanpaşa Mahallesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Futbol turnuvasında, gurup maçlarının ardından çeyrek finalistler belli oldu.

Yayınlama: 30.05.2014
915
A+
A-

Hasanpaşa turnuvasında grup maçlarının son müsabakaları oynandı. Üst tura yükselen takımların belli olmasının ardından, Salı akşamı Hasanpaşa Mahallesinde çekilen kurada çeyrek final eşleşmeleri de belli oldu.

 

CERRAH VE BOĞAZKÖY






Çeyrek finalistlerin belli olduğu son karşılaşmalarda, A grubunda gruptan çıkma şansını son haftaya bırakan Hasanpaşa ve gruptan çıkma şansı kalmayan Aşağı ballık takımları karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve bol gollü geçen maçı Hasanpaşa 8-4 kazanmayı başardı. Ancak bu sonuç, Hasanpaşa’nın gruptan çıkmasına yetmedi. A grubundaki bir diğer maçta ise Boğazköy ve İhsaniye köyleri karşılaştı. İhsaniye futbol takımının gruptan çıkabilmesi için 2 gol üstünlüğe ihtiyacı vardı. Maçın son 10 dakikasına kadar 2 gol önde olan İhsaniye, Boğazköy takımının ataklarına engel olamayınca sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla Boğazköy futbol takımı gruptan çıkmış oldu.  A Grubundan Cerrah ve Boğazköy çeyrek final maçlarını oynamaya hak kazandı.

 

ALİBEYKÖY VE ÇAVUŞKÖY

B grubunda ise Ortaköy ile Çavuşköy takımları karşılaştı. Ortaköy futbol takımı galibiyet ve beraberlik halinde gruptan çıkacaktı, Çavuşköy’ün ise gruptan çıkması için galibiyet almak zorundaydı. 90. dakikada 3-3 devam eden karşılaşmanın uzatma dakikalarında 4. golü bulan Çavuşköy, hem maçı kazandı hem de gruptan çıktı. Gruptan çıkma şansını geçtiğimiz hafta kaybeden Dipsizgöl de gruptan çıkmayı garantileyen Alibeyköy takımı ile karşılaştı. Alibeyköy, zayıf rakibi karşısında 10-1 galip geldi. B Grubundan Alibeyköy ve Çavuşköy çeyrek final maçlarını oynamaya hak kazandı.

 

KULACA VE HAMİDİYE

C grubunda da karşılaşmalar nefes kesti. Kazanan takımın gruptan çıkacağı maç Hamidiye ile Çitli arasında oynandı. Atak oynayan ve kazanmayı daha çok isteyen Hamidiye futbol takımı, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Çitli gruptan çıkamadı. Bir diğer maçta ise gruptan çıkma şansı kalmayan Tekke ve Hamamlı futbol takımları karşı karşıya geldi. Hamamlı futbol takımı maçı 3-0 kazandı. C grubunda Kulaca ve Hamidiye çeyrek final maçlarını oynamaya hak kazandı.

 

MURATBEY VE TÜFEKÇİKONAK

D grubunda da son haftanın en kritik maçlarından biri Muratbey ve Çeltikçi futbol takımları arasında oynandı. Muratbey 10. dakikada 1-0 önde iken, bir oyuncusunun kırmızı kart görmesi ile 80 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı. İlerleyen dakikalar da Muratbey 10 kişi olmasına rağmen skoru 3-1’e taşıdı. Çeltikçi futbol takımı bulduğu 2 penaltıyı gole çeviremedi. Bu sonuçla Çeltikçi gruptan çıkamadı. Günün diğer maçını Süpürtü köyü, Şehitler futbol takımı sahaya çıkmadığı için 3-0 hükmen kazanmış oldu. Tüfekçikonak ve Muratbey çeyrek final maçlarını oynamaya hak kazandı.

 

ÇEYREK FİNAL PROGRAMI

Hasanpaşa 4. Bahar Futbol Turnuvası çeyrek finalinde yapılan kura çekimi sonucuna göre Cerrah ile Alibeyköy, Tüfekçikonak ile Boğazköy, Muratbey ile Kulaca, Çavuşköy ile Gazelli karşılaşacak. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş