Doğanspor’da hedef şampiyonluk

İnegöl’de tarihi geçmişinde büyük başarılara imza atan, ancak son yıllarda yaşanan yönetim boşlukları, sonrasında üst liglerden, alt liglere düşen köklü kulüplerimizden Doğanspor, oluşturduğu güçlü bir kadroyla 2.Amatör kümede bu sezon şampiyonluğu hedefliyor.

Yayınlama: 24.12.2014
625
A+
A-

Önceki akşam Kafkasspor tesislerinde ilk antrenmanını yapan sarı lacivertliler, haftanın üç günü yapacağı çalışanlarla maçlara hazırlanacak. Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz yaptığı açıklamada bu sezon 2.kümede şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

 

GÜÇLÜ BİR KADRO OLUŞTURDUK






Güçlü bir kadro oluşturduklarını ve kadroyla hedefledikleri 1.Kümeye çıkmak istediklerini belirten Tahsin Semiz, “Yönetimi devralırken, kendimize bir hedef koyduk. İlk önce altyapımızı kurup bütün kategorilerde yarışmalara katıldık. 2.kümede şampiyonluk hedefi koyduk bunu da başaracak güçteyiz. Gruplarımız belli oldu. Grubumuzda Akhisar, Şekerspor, Orhaniye ve bu sezon ilk defa federe olan ve 2.kümede oynayacak olan Çeltikçi ve İsaören var. Bunun yanı sıra 3 tanede Yenişehir takımı var. Antrenörlerimiz, Ömer Bakay, İbrahim Sarı ve Samet Özçömlekçi ile teknik ekibimizi oluşturduk. Allah’ın izniyle, bundan böyle Doğanspor camiasının yüzü hep gülecek bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş