GANÇLER’DE HEDEF YİNE GALİBİYET

Gençler Gücü Spor Kulübü As Başkanı Hakan Bilgiç, Kanal Boyu Nilüferspor müsabakasında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunarak, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Bilgiç, pazar günü oynanacak Hacivatspor müsabakasına da değinerek, “Galip gelmek istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 20.10.2016
836
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençler Gücü Spor Kulübü As Başkanı Hakan Bilgiç, şu ifadeleri kullandı: “1.Amatör Küme 1. Grupta yer alan kulübümüz ,2016-2017 sezonu ilk hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Kanal Boyu Nilüferspor maçını 4-2 gibi farklı bir skor ile kazanarak, grubunda oynanan ve alınan sonuçlara göre ilk haftanın lideri oldu. Pazar günü Soğanlı sahasında karşılaştığımız Kanal Boyu Nilüferspor maçında 90 dakika boyunca oyunda hakimiyeti elinde tutan takımımız, sergilediği futbol ve aldığı farklı galibiyet ile bizleri memnun etti. Oynanan güzel futbol, alınan farklı galibiyet ve sonrasında gelen liderlik için teknik kadromuzu ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Sezona galibiyetle başlamak bizleri memnun etti”

 

“Artık bu maç geride kaldı şimdi önümüze bakacağız ve bizim gibi ilk haftayı galibiyetle kapatan  Hacivatspor takımı ile 23 Ekim Pazar günü Kurtuluş Sahasında saat 13.30’da  karşılaşacağız. Hacivatspor maçından galibiyet ile ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Rakibimiz genç ve çok koşan bir takım, mücadelesi üst düzey bir maç olacak bu maçımızda spor sever halkımızı yanımızda görmek istiyoruz. Sezon sonunda şampiyon olabilmek için bütün maçları kazanmak ve yeniden Süper Amatör Küme’ye yükselmek için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz”






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş