GÖKHAN ÇATAL BELEDİYESPOR’DA

İnegöl Belediyespor Voleybol takımı, geçen yıl Tokat Belediye Plevnespor’da forma giyen Gökhan Çatal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 08.06.2016
1.125
A+
A-

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Yönetim Kurulu Üyemiz Furkan Baştürk, Hüseyin Orhan ile Recep İnce katıldılar.

 

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Furkan Baştürk, “Gökhan 1990 doğumlu. 1.90 boyunda. Voleybola Emniyetspor’da başlayıp, sırasıyla Tofaş, Maliye Milli Piyango, Halkbank, Tokat Belediye Plevnespor takımlarında forma giyinmiş. 22 kez de Milli takım formasını giyinmiş bir arkadaşımız. Önümüzdeki yıl itibariyle de İnegöl Belediyespor’un başarılar için ter dökecek. Bundan sonraki transferlerimizde yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Önümüzdeki günlerde bu transferleri duyuracağız. Hedefimiz bir önceki yıla göre daha üst sıralarda ligi bitirebilecek bir takım oluşturmak. Transferin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.






 

Gökhan Çatal ise Bursalı olarak İnegöl Belediyespor’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “İnşallah geçen seneye göre ligi daha iyi yerlerde bitirmek için elimizden gelen uğraşı vereceğiz. İnşallah iki taraf içinde hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

 

Çatal konuşmaların ardından kendisini 1 yıllığına Turuncu-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş