Göztepe sponsoru Kaplan İnşaat

İnegölspor’un hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Göztepe maçının sponsorluğunu Kaplan İnşaat üstlendi.

Yayınlama: 30.01.2015
771
A+
A-

İnegölspor’un Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Hamit Haraslı, Kaplan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salim Kaplanı ziyaret etti.

 

O SENE BU SENE OLSUN






Ziyarette konuşan Kaplan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salim Kaplan, İnegölspor’a Göztepe karşısında başarılar dileyerek, Bu haftaki oynanacak olan maç zor bir maç ama kazanılması güç değil. Elde edeceğimiz 3 puan ile İnegölspor belki de bu hafta liderliğe oturacak. Biz İnegöllüler olarak, iş adamları olarak İnegölsporumuza  ve İnegöl Belediyespor voleybol takımına sahip çıkmamız gerekiyor. Çünkü her iki takımda İnegöl’ün reklamını yapan güzide kulüp. Ben İnegölspor’a, yönetimine, futbolcularına ve teknik heyetine  başarılar diliyorum. İnşallah bu sene o sene olur. Bu sene şampiyon oluruz” dedi.

 

TÜM İŞADAMLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Hamit Haraslı ise Kaplana teşekkür ederek, İnegölsporumuzda daha önce görev alan Salim ağabeyimiz sağ olsun desteklerini esirgemedi ve Göztepe maçını deplasman sponsorluğunu üstlendi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Verdiği desteğin karşılığını inşallah Göztepe’yi yenip lider olarak vereceğiz. İş adamlarımız sayesinde yükümüz azalıyor. Verdikleri destek gücümüze güç katıyor. Ben İnegölsporumuza destek veren tüm iş adamlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Haraslı, Kaplana İnegölspor forması hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş