“Güzel sporcular yetiştireceğiz”

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, dün tesislerde bir basın toplantısı düzenleyerek hem A takımın gidişatı hem de alt yaş gruplarında mücadele eden takımların elde ettikleri başarılar hakkında bilgiler vererek, “Sayın Erman Toroğlu’nun yıllar önce programında İnegöl için; ‘Bu ilçenin ekmeğinde mi suyunda mı bir şey var, futbol fabrikası gibi’ demişti. İnşallah parlak gençlerimiz gelecekte Türkiye futboluna büyük katkılarda bulunacaklar. Güzel sporcular yetiştireceğiz” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 09.04.2015
722
A+
A-

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, futbolda her an her şeyin olabileceğini belirterek, “Şuanda şampiyon olacağız ya da Play-Off’lara çıkarak oradan şampiyon olacağız gibi bir hedef koymak yanlış olur” dedi.

 

ERMAN TOROĞLU İFADELERİ






İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, “Her zaman İnegölspor’un profesyonel takımından bahsediyoruz, bugün biraz genç yeteneklerimizden bahsedeceğim. İnegölspor olarak birçok yaş grubuna bu yıl ilk kez katıldık. Güzel sonuçlar elde ettik. U14’te 71 puanla grubu şampiyon olarak bitirdik, U15’te 52 puanla üçüncü olduk, U16’da 62 puanla şampiyon olduk, U17’de 59 puanla üçüncü olduk, U19’da 55 puanla dördüncü sıradayız ve 4 maçımız kaldı. Onları da güzel şekilde aşıp ligi güzel bir sırada bitireceğiz. Bu başarılarından dolayı yönetim kurulu adına altyapı hocalarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. U14 ve U16’nın şampiyonlukları onların Türkiye Şampiyonası’na katılmasını sağlayacak. Tarihleri henüz belli değil ama belli olunca paylaşacağız. Genç yeteneklerimizin bu denli başarılı olması bizi gerçekten çok mutlu etti ve onlar adına çok gururlandık. Sayın Erman Toroğlu’nun yıllar önce programında İnegöl için; ‘Bu ilçenin ekmeğinde mi suyunda mı bir şey var, futbol fabrikası gibi’ demişti. İnşallah parlak gençlerimiz gelecekte Türkiye futboluna büyük katkılarda bulunacaklar. Güzel sporcular yetiştireceğiz” dedi.

 

GURURUMUZ OLACAKLAR

Ömürcan Yıldırımlı, Ali Aytemur, Mahmut Şeker, Okan Deniz ve Ersel Aslıyüksek’in Milli Takım izleme heyeti Spor Toto 2. Lig Karması tarafından çağırıldığını hatırlatan Şimşek, “Onların oynadığı oyunları Milli Takımımızın Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim de izledi. İnşallah onlar da güzel yerlere gelerek bizleri yönetim ve camia olarak gururlandıracaklar” şeklide konuştu.

 

BANDIRMA’YA TAM KADRO GİDİYORUZ

Geçtiğimiz hafta 2. Lig’de Tepecik karşısında galibiyet elde ettiklerini aktaran Şimşek, “Şuanda şampiyon olacağız ya da Play-Off’lara çıkarak oradan şampiyon olacağız gibi bir hedef koymak yanlış olur. Futbol çok enteresan bir oyun, her an her şey olabiliyor. Haftalardır lider olan Bandırma şuan ikinciliğe düştü, onunla da bu haftasonu deplasmanda karşılaşacağız. Puanlarla deplasmandan dönüş yapmak istiyoruz. Futbolcularımız bu maça yürekten inandılar, biz de camia olarak yürekten inandık. Herhangi bir cezalımız ya da sakat oyuncumuz yok, tam kadro maça çıkacağız” diye konuştu.

 

KAMPANYA SÜRÜYOR

Forma kampanyasının sürdüğünü belirten Şimşek, “Duyarlı vatandaşlarımızı ve işadamlarımızı bir kez daha desteğe davet ediyorum” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş