Hakem maçı zorlaştırdı

Süper Amatör B grubu Lideri Kafkasspor Teknik direktörü Köksal Demiral, Kendileri gibi Play off iddiasını sürdürmek isteyen Duaçınarı ile deplasman da karşılaştıkları maçın zor geçtiğini ve hakemin maçı daha zorlaştırdığını söyledi.

Yayınlama: 11.02.2015
603
A+
A-

Demiral ilk yarıda maça iyi başladıklarını, buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için rakibin kendine güven kazanmasıyla daha dirençli hale geldiğini, üstün oynadıkları ilk devreyi golsüz berabere kapadıklarını söyledi.

 

GOLÜN ŞOKUNU YAŞARKEN KALEMİZDE BİR GOL DAHA GÖRDÜK






Demiral, rakibinin ikinci yarıya daha istekli başladığını ifade ederek  “Beklemediğimiz bir anda kalemizde golü gördük, golün şokunu atlatamadan defansın bir anlık duraklamasından ikinci golü de yedik. 2-0 yenik duruma düştükten sonra takım olarak oyunu karşı tarafa yıktık. Kendi ceza alanı içine sıkışan rakibimizi hataya zorladık, bu baskı sonucunda takımımız penaltı kazandı. Topun başına geçen Samet topu ağlara gönderdi. 2-1 den sonra rakibimiz çok sert oynamaya başladı. Rakibimiz oyun durması için elinden geleni yaptı, hakem de sertliğe ve oyunun sık sık durmasına göz yumdu. 2.golümüz son dakika da ömer tarafından kaydettik. Uzatma dakikalarında Duaçınarın dan 2.oyuncu kırımızı kart gördü” dedi.

 

KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

Son olarak Demiral “Kazanmamız gereken bir maçtı. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince maç berabere bitti. Perşembe günü saat 15.00 kendi sahamızda Cihanspor ile karşılaşacağız. Takımıma güveniyorum. Kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Bütün taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Taraftarlarımızın bugüne kadar bizlere gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş