Hedef ilk yarıyı 3 puanla kapatmak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta mücadele eden Temsilcimiz İnegölspor, ligin ilk yarının son müsabakasına Düzyurtspor önünde çıkacak. Temsilcimiz Düzyurt hazırlıklarına başlarken, İnegölspor Tekdnik Direktörü Şaban Yıldırım amaçlarının ilk yarıyı 3 puanla kapatmak olduğunu ifade etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 11.12.2014
663
A+
A-

Hafta sonu Düzyurtspor ile karşılacak olan temsilcimiz İnegölspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

 

İLK YARIYI EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEK İSTİYORUZ






İlk yarıyı iyi bitimek istediklerini ifade eden Şaban Yıldırım, “İlkyarıyı iyi bir oyunla ve 3 puanla bitirmek istiyoruz. Düzyurt’ta konumu itibariyle zorlu bir takım. Geçen seneden de belli bir istikrarı olan bir takım. Geçen sene şampiyon olmuş bir takım. Dolayısıyla tabi zorlu geçeceğini biliyoruz. Bu zorluklara da biz her türlü hazır olmamız lazım.  Değişik bir sahada oynayacağız. Sentetik sahada oynayacağız. Buda bizim düşünmemiz gereken hususlardan bir tanesi. Dediğim gibi ilk yarıyı en iyi şekilde, en iyi puanla bitirmek istiyoruz. Ondan sonrada ikinci yarıya bakacağız” dedi.

 

HERHANGİ BİR SIKINTI GÖZÜKMÜYOR

Kemal ile Yılmaz’ın cezalı olduğunu hatırlatan Yıldırım, “Onların dışında Cenk’in arka adalesinde ufak bir sakatlığı var. Bunların haricinde herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.”şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş