İnegölspor ulusal lisans başvurusunu tamamladı

Sezon başında Kulüp Müdürlüğünün yapmış olduğu gayretli çalışmaları sonucunda Ulusal Lisans almaya hak kazanan İnegölspor, 2014-2015 sezonu Ulusal Lisans’ı için başvurularını tamamladı.

Yayınlama: 08.05.2014
913
A+
A-

2013-2014 sezonunda Spor Toto 2. Lig’e yükselen ve yükseldiği sezon Ulusal Lisans almaya hak kazanarak bir ilk yaşayan İnegölspor, 2014-2015 sezonu Ulusal Lisans’ı için başvurularını tamamladı.

 

UEFA’NIN ŞARTI DAHA AĞIR






Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İnegölspor Kulübü Müdürü Yavuz Memiş şunları söyledi: 2014-2015 sezonu için Ulusal Lisans için başvurularımızı yaptık, gereken evraklar Türkiye Futbol Federasyona verildi. Bununla ilgili netice Mayıs sonunda TFF’den bize yazı olarak gelecek. Bu kulüp lisansı için bizim mali açımızdan ve tesislerimiz açısından ne durumda olduğumuz ile ilgili bilgiler verildi. Bu dosya bütün 1. Lig ve 2. Lig kulüplerinin verdiği dosyalardır. İncelemeler yapıyorlar. Geçen sene aldık bu sene de inşallah alacağız. Mali açıdan kulüp olarak bir sıkıntımız yok zaten. İnşallah bu sene de alnımızın akı ile çıkacağız. Ulusal Lisans’ı 2013-2014 sezonunda Süper Lig, PTT 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig’ler kapsamında almaya hak kazanan kulüp sayısı 34 idi. İnegölspor da bu kulüplerden bir tanesiydi. 2 tane ayrı lisans var. Biri Ulusal Lisans, diğeri UEFA Lisansı. Biz Ulusal Lisansı alıyoruz. UEFA’nın şartı daha ağır… Geçen sene bu lisansı alan 20. kulüp bizdik. Onunla ilgili bir sıkıntımız yok. Geçen sene lige yeni çıktığımız için bu lisans bizim için ilk olmuştu. Bu ikinci yılımız olacak”.

 

2013-2014 futbol sezonunda Ulusal Lisans alan takımlar ise şöyle sıralanıyor; Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Eskişehirspor, Orduspor, 1461 Trabzon, Adana Demirspor, Adanaspor A.Ş., Boluspor, Gaziantep B.Ş. Bld. Spor, Göztepe A.Ş., Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Mersin İdman Yurdu, Şanlıurfaspor, Torku Konyaspor, Alanyaspor, Altay, Anadolu Selçukluspor, Balıkesirspor, Denizli Belediyespor, Kırklarelispor, İnegölspor, İskenderun Demir Çelikspor, Yeni Malatyaspor, Bandırmaspor, Fethiyespor, Giresunspor, Hatayspor, İstanbul Güngörenspor, Nazilli Belediyespor, Pendikspor, Polatlı Bugsaşspor, Tepecikspor A.Ş., Turgutluspor, Sarıyerspor

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş