İnegölspor’a destek ziyareti

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve Eski İnegölspor Kulüp Başkanı Cemal Arık ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor kulüp tesislerini ziyaret etti.

Yayınlama: 03.08.2016
1.130
A+
A-

Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ile yöneticilerin karşıladığı heyeti İnegölspor’a destek sözü verdi.

 

Ziyarette konuşan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık, “Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. İnşallah bu güzel yönetim İnegölspor’un yıllarca hedeflediği ve beklediği ama çoğu kez direkten döndüğü hedefine vardıran bir yönetim olma şerefine nail olursunuz. Allah bu konuda size yar ve yardımcı olsun inşallah. Bize İnegölspor dendiği zaman farklılığımız başlar. Çocukluğumuzdan beri İnegöl dışında yaşadığımızdan dolayı tuttuğumuz takımlar var haliyle ama İnegölspor denince İnegölspor bir kenarda durur. Şahsım için söylüyorum. Yanımda bulunan arkadaşlarda var tabi. Geçmiş yıllarda hasper kadar başkanlıkta dahil olmak üzere zorunluda olsa İnegölspor’da yöneticilik yaptık. En parlak dönem diyeceğimiz dönemlerde İnegölspor’un yanında olduk. Bu bizim spora olan ilgimiz. Bugün hala bir taraftar derneği sıfatıyla da olsa devam ediyor. Şuanda içinde bulunduğumuz tesisin yapımını çok zor şartlar altında yaptık. Öncelikle huzurunuzda eski başkanlardan Sadri Demirtaş’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Telefonla görüştüm sizlere selam söyledi. Sağlığı konusunda bilgi aldım. İyiye gidiyor inşallah. Bizde bu arada üzerimize düşen görevi yapacağız. İnegölspor’da idareci olmak herkese nasip olan bir iş değil.  Bu güzel göreve isteyerek, gönüllü talip oldunuz. Ben o ara yurt dışındaydım. Oradan takip ettim. Güzel bir görev. Bir hedefiniz var. O hedefe ulaşmanızda bizde Fenerbahçeliler Derneği olarak elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçeliler olarak sivil toplum kuruluşu olarak İnegöl’de parmakla gösterilecek tek derneğiz. Diğer taraftar dernekleri hiç kusura bakmasınlar. Burada da artık kendimize bir pay biçelim. Hiç kimseden okul hariç bir kuruş para almadan kendi yağımızla ve güzel işler yaparak ve güzel örnek olarak kavgasız, gürültüsüz, yöneticilerin ağırlığı da tabi söz konusu. Kendi yağımızla kavrulan güzel bir üyelik sistemimiz olan bir derneğiz. Bu dernek olarak ne zaman ne şekilde maddi manevi gücümüzü aşmayacak şekilde yanınızda olmayı arkadaşlarımız adına bir borç ve görev bilirim. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.






 

Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ise, “Bugün tesislerimizde bizi ziyarete gelen aynı zamanda eski başkanlarımızdan olan ve şuanda İnegöl Feberbahçeliler Derneği Başkanı çok değerli Cemal Arık başkanım ve yönetim kurulu üyelerine hoşgeldiniz diyorum. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduk. Bizi onure ettiler. Mutlu olduk. Kendileri 2016-2017 futbol sezonuyla alakalı bizlere iyi dileklerini sundular. Tekrardan kendilerine teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi yönetim kurulu olarak, göreve geldiğimiz ilk andan itibaren birlikte olabilmeyi arzuladığımız İnegöllülerimizi, İnegöl’deki derneklerimizi, İnegöl’deki kurum ve kuruluşlarımızı hep deklare ettik, söyledik ve bu karşılık bulmaya başladı. Rumeli Derneği ile başlayan derneklerle ilgili görüşmelerimiz ve birlikteliklerimiz İnegöl’ün çok değerli Fenerbahçeliler Derneği ile devam etmekte. Kendileri bugün bizi ziyarette bulunduklarında İnegölspor’a hem maddi hem de manevi anlamda desteklerde bulundular. Tabiî ki bu destekler bizim için çok önemli. Bildiğiniz gibi futbol götürüsü, maddi anlamda ihtiyacı çok olan bir spor dalı ve bununla alakalı ihtiyaçlarımızı İnegölspor’a değer veren değerlerden sağlamaktayız. İnegölspor, İnegöl’ün üst markasıdır ve İnegöl’ü her platformda tanıtan en iyi reklamını yapan kuruluştur. İnegölspor’un başarısı aynı zamanda İnegöl’ünde başarısıdır. Biz bu sene bu birlik ve beraberliği tüm İnegöl’deki kurum ve kuruluşlarla sağlamlaştırarak, yolumuza devam edeceğimizi düşünüyoruz. Çünkü bu bütünlüğü sağlayabilme düşüncesi, çabası ve çalışması içerisindeyiz. Kendilerine tekrar camiamız adına, yönetim kurulumuz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Çok sağ olsunlar, var olsunlar” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş