İnegölspor’da Sarıyer mesaisi başladı

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’da Pazar günü oynanacak Sarıyer maçı hazırlıkları dün yapılan çalışma ile başladı.

Yayınlama: 22.10.2014
643
A+
A-

Teknik Direktör Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan deneyimli oyuncu Uğur Kavuk ile İnegölspor’un en büyük gol silahı Raif Demir katılmadı. Düz koşu ile başlayan antrenmanda Şaban Yıldırım oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

 

MORALLİ BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ






Çalışma öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Şaban Yıldırım geride kalan 2 deplasman maçı ve Pazar günü İnegöl’de oynanacak olan Sarıyer maçını değerlendirdi. 2 deplasman maçından alınan 4 puanın iyi olduğunu belirten Yıldırım, “Zorlu deplasman maçlarını geride bıraktık. Oyun olarak özellikle bu haftaki oyunun 2. Yarısını daha iyi oynamamıza rağmen hala eksiklerimiz olduğunu görüyoruz. Eksik yönlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Eksiklerimiz üzerinde çalışıyoruz. Sarıyer’de geçen sezondan bu yana zor yenilen bir takım. Geçen seneki istikrarları sürüyor. Bu haftada farklı bir galibiyet aldılar ve moralli bir takımla oynayacağız. Ancak bizimde bu ligle ilgili isteklerimiz var. Bu isteklerimiz için maça ona göre hazırlanacağız. Takımda Uğur ve Raif sakat. Raif’i dinlendiriyoruz. Birkaç gün içerisinde takıma yeniden katılacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş